Netikėtas koncertas keleivius paliko be žado: kai kurie net graudinosi | Diena.lt

NETIKĖTAS KONCERTAS KELEIVIUS PALIKO BE ŽADO: KAI KURIE NET GRAUDINOSI

  • 2

Kad kelionės autobusu neprailgtų ir dar džiugintų – keleiviams Šiauliuose grojo ir dainavo artistai. Koncertą ant ratų šiauliečiams dovanojo miesto vežėjai, praneša LNK.

Nors groti neįprastoje aplinkoje, gerokai arčiau klausytojų kiek nejauku, anot akordeonisčių, džiuginti keleivius labai smagu.

„Yra įprasčiau ant scenos groti, kai visos akys yra į mane, bet autobuse manau net ir įdomiau groti nei ant scenos, nes ir patiems žmonėms yra įdomiau. Čia yra kažkas naujo, o ne eiti į kažkokį pastatą, kad ant scenos pamatyti grojantį atlikėją“, – kalbėjo moteris.

Į kalėdinio autobuso maršrutą kartu su keleiviais leidosi keturi akordeonistai ir du solistai.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše: 

„Ši akcija yra bandymas sukurti kalėdinę nuotaiką, visus pradžiuginti, nustebinti, oras lauke nedžiugina, tai tikimės, kad mes bent kažkiek nudžiuginsime, sukursime tą kalėdinę dvasią ir visi lauksime Kalėdų stebuklo kartu“, – teigė moteris.

Netikėtas koncertas keleivius paliko be žado. Iš pradžių nesupratę kas vyksta, kiek vėliau šiauliečiai artistus filmavo, fotografavo ir dainavo kartu. Kai kurie net graudinosi.

Pradžiugino labai.

„Įlipau, muzika, man Kalėdos, šventė didžiulė. Pradžiugino labai“, – sakė keleivė.

„Galėtų dažniau taip būti. Šventinė nuotaika iš karto“, – šnekėjo moteris.

Šiaulių miesto vežėjai koncertus ant ratų keleiviams dovanojo jau antrus metus iš eilės. Pamatę reakcijas, tikina, kad akciją tęs ir kitąmet.

Šiemet muzikantai autobuse koncertavo du kartus, 2024 tikimąsi dažniau.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kai

tikro nuoiširdumo, tikro meno, tikro džiaugsmo tiek mažai, kai visur aplink susvetimėjimas, abejingumas ir pinigų kultas, tai toks koncertas tikrai neeilinis dalykas. Ačiū žmonėms sugalvojusiems ir padariusiems šį šiltą, gražų siurprizą - su Šventėm jus brangieji!

Babulkos

po tris stoteles pravaziavo toliau,po to pesciomis atgal ejo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS