PAGD įspėja gyventojus: Lietuvoje siautės audra | Diena.lt

PAGD ĮSPĖJA GYVENTOJUS: LIETUVOJE SIAUTĖS AUDRA

  • 4

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovai praneša, kad naktį iš pirmadienio į antradienį prasidės labai smarki audra.

Ji prognozuojama pirmoje nakties pusėje.

Vietomis lis labai smarkiai, kai kur griaudės perkūnija. Daugelyje rajonų šiaurės vakarų, vakarų vėjas sustiprės iki 15-20, kai kur 23 m/s.

"Pasirūpinkite savo gyvybės ir turto saugumu", - ragina PAGD atstovai, išsiuntinėję pranešimus gyventojams į mobiliuosius telefonus.

Tad antradienio naktis bus labai nerami, krituliai nesitrauks ir dar labiau sustiprės. Į šalį aktyviai brausis vėsesni orai. Vietomis, tikėtina pietinėje šalies dalyje, krituliai bus smarkūs.

Temperatūra naktį svyruos tarp 12–18 laipsnių šilumos. Ryto valandomis dar daug kur tęsis krituliai.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Trumpai

zmonija butinai turi save sunaikinti Zemeje,jai liko 200-300 egzistavio zemeje ,o gal ir maziau ,nebus Zalumos ,nebus ir Zmonijos ,zmogus Sekmingai kerta Zemes Zaluma ,tik va beda,savo isnykimui ... !!!

lapas

radioaktyvaus lietaus pranešimas

marina thebault kosel

BRANDUOLINĖ TARŠA LIETUVOJE negyvos žuvys iš nemunų yra radioaktyviosios. Štai ką „bluewin“ šį vakarą skelbia Šveicarijoje: „Remiantis Olandijos visuomenės sveikatos ir aplinkos instituto (RIVM) skaičiavimais,„ radionuklidai kyla iš Vakarų Rusijos pusės “, net jei priemonės neleidžia nustatyti tikslesnę vietą. Nustatyti nuklidai yra labai dirbtiniai, todėl yra žmogaus kilmės. O jų sudėtis „gali rodyti branduolinės jėgainės kuro elemento žalą“, - sakoma Nyderlandų valdžios pranešime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS