Pareigūnų pagalbos kelyje sulaukusi šeima: turime kuo didžiuotis! | Diena.lt

PAREIGŪNŲ PAGALBOS KELYJE SULAUKUSI ŠEIMA: TURIME KUO DIDŽIUOTIS!

  • 9

Daivos šeimai praėjusią savaitę kelionė automobiliu apkarto. Buvo pradurtas automobilio ratas, o pakaitinės padangos uždėti nepavyko. Tačiau čia šeima netikėtai sulaukė pagalbos – šia kryptimi važiavę pareigūnai neliko abejingi ir suskubo padėti. 

„Istorija verta aprašymo ir padėkos. Tikrai. Kartais atsitinka neplanuoti ir netikėti dalykai... Magistralėje Panevėžys–Vilnius nuleido padangą. Pasitaiko. Bet rečiau būna, kad atsarginiam ratui netinka varžtai. Tačiau ir tai ne bėda, kai turime nuostabių pareigūnų, kurie rūpestingai, ypač kūrybiškai ir žaibiškai greitai padėjo tokioje situacijoje. Mieli pareigūnai, Kelmelis ir Trinkūnas, didelis jums ačiū, kad sklaidote vis dar gajus mitus apie policijos pareigūnus, mylite savo darbą ir tarnaujate Lietuvai bei jos žmonėms! Nustebinote ir net pranokote lūkesčius. Lietuvos policija, turime kuo didžiuotis! P. S. Vaikams padarėte giliai įsimintiną įspūdį. Ginti. Saugoti. Padėti“, – emocijų neslėpė Daiva.

Portalo žurnalistams moteris pasakojo, kad pareigūnų pagalbos šeima sulaukė netikėtai. „Jie važiavo ir pamatė mus ir pasiūlė pagalbą, kai jiems pasipasakojome, kad negalime atsarginio rato prisukti“, – mintis dėstė Daiva.

Policijos nuotr.

Šia istorija feisbuke pasidalijo ir policija. „Eilinė diena ofise. 20 val. vakaro, A2 kelias Vilnius–Panevėžys, 49 km. Kelių policijos tarnybos pareigūnai pamato šalikelėje stovintį automobilį su avariniu ir sustoja pasiteirauti, kas atsitiko. Pasirodo, ratas pradurtas, atsarginis netinka, tad laukia naktis ant nosies su dviem mažamečiais vaikais. Pareigūnai vyksta į Širvintas ieškoti meistro. Deja, tokiu vėlyvu laiku tai nelengva. Tačiau pareigūnų atkaklumas duoda vaisių, trečiojo servisiuko meistras sutinka padėti. Pareigūnai pakelia meistrą iš lovos ir kartu važiuoja tvarkyti rato. Ratas sutvarkytas, galima grįžti atgal pas kelyje laukiančią šeimą. Pareigūnai padeda pakeisti ratą ir palinki gero kelio. Nuvažiuojanti šeima šypsosi pareigūnams ir dėkoja už pagalbą“, – istoriją socialiniame tinkle aprašė policijos atstovai.

GALERIJA

  • Pareigūnų pagalbos kelyje sulaukusi šeima: turime kuo didžiuotis!
  • Pareigūnų pagalbos kelyje sulaukusi šeima: turime kuo didžiuotis!
  • Pareigūnų pagalbos kelyje sulaukusi šeima: turime kuo didžiuotis!
  • Pareigūnų pagalbos kelyje sulaukusi šeima: turime kuo didžiuotis!
Lietuvos policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

O

Oi oi kokie didviriai stovi basom galvom ir pozoja

Artas

Kas cia per geris. Dabar ar geras darbas bus , jei greitoji sustos kam pakeisti padangos. Gal tuo metu vyko koks incidentas, o pareigunai tuo metu vykde visuomenine akcija...Iskreiptas mastymas. Vietoj to paklausus ar reikia pagalbos, iskviesti tinkamas tarnybas (jei zmogus nesugeba ar neturi galimybes) ir patiems toliau vykdyti savo pareiga.Aciu uz geronoriskuma, bet "lazda jau perlenkta"

Edas

Va, čia tai gera girdėti. Bilotaitei reikia mokytis iš tokių pareigūnų , kaip reikia bendrauti su žmonemis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS