Pasisakė Seimo salėje be apsauginės kaukės užfiksuotas A. Dulkys: pamoką priimu nuoširdžiai | Diena.lt

PASISAKĖ SEIMO SALĖJE BE APSAUGINĖS KAUKĖS UŽFIKSUOTAS A. DULKYS: PAMOKĄ PRIIMU NUOŠIRDŽIAI

  • 8

Ketvirtadienį Seimo narys Remigijus Žemaitaitis socialiniame tinkle pasidalijo ministro Arūno Dulkio nuotrauka, kurioje jis užfiksuotas nedėvintis apsauginės kaukės. Po viešoje erdvėje pasirodžiusios nuotraukos netrukus pasisakė ir pats ministras.

Kaip skelbta anksčiau, R. Žemaitaičio pasidalintose nuotraukose užfiksuotas ne tik A. Dulkys – šalia jo stovi ir Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen. Tiesa, ji, kalbėdama su ministru, kaukę dėvėjo. „Kaukės nešioti nebūtina“, – socialiniame tinkle prie nuotraukų pridūrė R. Žemaitaitis.

Vieni Seimo salėje piešia mano karikatūras, kiti fotografuoja mano blogą pavyzdį.

Kiek vėliau A. Dulkys teigė, kad jo pristatyta tema Seime ketvirtadienį sulaukė kiek mažiau populiarumo nei faktas, kad jis kurį laiką buvo be apsauginės kaukės.

„Šiandien Seime pristačiau pokyčius privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžete. Deja, tema netapo tokia populiari kaip „kaukės klausimas“. Ačiū Seimo nariams už pastabumą. Taip, net atsigėrus vandens – svarbu iškart užsidėti kaukę. Vanduo neapsaugo nuo viruso, apsaugo kaukė“, – socialiniame tinkle rašė ministras.

„Vieni Seimo salėje piešia mano karikatūras, kiti fotografuoja mano blogą pavyzdį. Gerai tai, kad palaiko mūsų parengtą biudžetą! Ačiū Remigijui Žemaitaičiui ir už klausimą apie PSDF, ir už foto. Pamoką priimu nuoširdžiai“, – situaciją komentavo ministras.

Po ministro įrašu netrukus atsirado ir R. Žemaitaičio komentaras. „Visiems būna“, – į A. Dulkio įrašą sureagavo Seimo narys.

Feisbuko nuotr.

Kiek anksčiau ketvirtadienio popietę A. Dulkio atstovė spaudai Aistė Šuksta portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė, kad nuotraukoje užfiksuota akimirka, kai prie ministro priėjo V. Čmilytė-Nielsen.

„Ministras Seimo salėje pasirodė su apsaugine kauke. Kaip ir visi žmonės, kurie geria vandenį, nusiėmė kaukę, ir tuo metu priėjo Seimo pirmininkė. Taip, ministras tiesiog šoktelėjo iš savo vietos, bet jeigu stebėjote transliaciją, tai paskui iškart užsidėjo kaukę, kai suprato, kad pašoko nuo kėdės be kaukės“, – portalo kauno.diena.lt žurnalistams teigė A. Šuksta.

Atstovės spaudai teigimu, A. Dulkys akcentuoja kaukių dėvėjimo svarbą. „Ministras skatina visus dėvėti kaukes. Taip, gyvenime atsitinka visokių situacijų. Vanduo neapsaugo nuo viruso, kaukė apsaugo. Dėvėti kaukes visus skatina ir pats tai daro net būdamas lauke“, – pridūrė A. Šuksta.

Seimo posėdžio metu A. Dulkys pristatė 2021 metų Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto rodiklių patvirtinimo pakeitimo įstatymo projektą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Med.

Nematau nieko blogo,vienas su kauke ir gerai, vieno kaukė apsaugo juos abu.Nereikua būti tokiais bjauriais, kaip anūkas G.Landsbergis.Nera gyvenimas toks bjaurus, kaip kad piese bjaurus žmonės .Jie skaldo ,kiršina visuomenę sąmoningai.Taip išmokytas ,Skaldyk ir Valdyk.Suskaldytą visuomenę lengviau valdyti.

Buduliams

Kaip žema ir šlykštu pagauti be kaukės vandenį geriantį ministrą.Atleistina,je šikate nenusiėmę kelnių

Tos kaukės

IDIOTIZMAS.....lietuviai mėgsta pasireikšti kaip beraščiai valstiečiai.....Ponas liepė vadinasi viskas...Taip ir su Astravo elektra. Specialistai sako kad atskirti iš kur ta elektra bet beraštis valstietis juokina passulį savo neišprusimu ir dar reikalauja absurdo iš Latvijos....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS