Po pareigūno mirties policija laikinai stabdo fizinių normatyvų laikymą | Diena.lt

PO PAREIGŪNO MIRTIES POLICIJA LAIKINAI STABDO FIZINIŲ NORMATYVŲ LAIKYMĄ

  • 4

Po to, kai netrukus po fizinių normatyvų laikymo Šiauliuose mirė pareigūnas, policijos generalinis komisaras Renatas Požėla nurodė laikinai sustabdyti jų laikymą, antradienį pranešė Policijos departamentas.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis BNS patvirtino, kad veiksmų imtasi reaguojant į spalio pradžioje įvykusią nelaimę, kuomet Šiaulių policijos pareigūnas mirė iškart po normatyvų laikymo, persirengimo kambaryje.

„Vienas pareigūnas po normatyvų mirė. Ir šiandien laikant normatyvus Telšiuose vienam pareigūnui bloga pasidarė, buvo atvykę medikai, jam viskas gerai“, – BNS antradienį sakė jis.

Vienas pareigūnas po normatyvų mirė. Ir šiandien laikant normatyvus Telšiuose vienam pareigūnui bloga pasidarė, buvo atvykę medikai, jam viskas gerai.

Pasak departamento, tolimesni sprendimai dėl pareigūnų fizinių normatyvų laikymo ir papildomų pareigūnų sveikatos tikrinimų bus priimti įvertinus situaciją, teisinį reglamentavimą, normatyvų atlikimo sąlygas, pasikonsultavus su vidaus reikalų ministerijos vadovybe ir ministerijos Medicinos centru.

Vidaus reikalų ministrė Agnė Bilotaitė praeitą savaitę pavedė visoms vidaus reikalų statutinėms tarnyboms užtikrinti, kad pareigūnų fizinio pasirengimo normatyvų vertinimą prižiūrėtų medikai.

Statutinių įstaigų vadovai ir VRM Medicinos centras įpareigoti iki spalio 24 dienos pateikti kompleksinius siūlymus, kaip tobulinti pareigūnų fizinio pasirengimo patikros procesą, pagerinti fizinės ir psichologinės būklės prevenciją, kaip skatinti sveiko gyvenimo būdą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Kam tiems policajams tie normatyvai jei nuo dvesia kaip musės, o juos skriaudžia visi kas netyngi, vis verkia kaip juos kas sumušė, tai moteris kokia suspardė, tai senolis....

Tadas

Tik atvyko Gmp ir viskas, nieko nedarė, tai gal žmogui ivyko klinikinė mirtis ir viskas.. O tai slepia.. Taip smagu kad tam žmogeliui dabar viskas gerai.

ogi

visur ir viskam kaltas priverstynis marmalas kaip ir visa fasistyne diktatura kuria oponuoja lanspiss su visa svabhebra???===
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS