Policija į nirštančių vairuotojų pageidavimus neatsižvelgs: trikojai juos tebeerzins | Diena.lt

POLICIJA Į NIRŠTANČIŲ VAIRUOTOJŲ PAGEIDAVIMUS NEATSIŽVELGS: TRIKOJAI JUOS TEBEERZINS

  • 16

Vos du mėnesius policijos naudojami kilnojami greičio matuokliai, praminti trikojais, tebeerzina vairuotojus. Policininkai keiksnojami, kad greičio viršytojus gaudo paslapčiomis, praneša LNK žinių tarnyba.

Yra ir patenkintų, kad apie trikojus policija nepraneša.

Du Seimo nariai Vyriausybei siūlo Kelių eismo taisykles, kad policija prieš trikojį pastatytų ženklą apie matuojamą greitį.

Vis dėlto trikojus greičio matuoklius policija ir toliau naudos paslapčiomis. Vidaus reikalų ministerija atmetė siūlymą, kad pastatę trikojį matuoklį policininkai pastatytų ir ženklą.

Anot policijos, trikojai labai pasiteisina. Nežinia kur pastatyti trikojai kas savaitę fiksuoja tūkstančius pažeidėjų - dalis tą pačią dieną praranda vairuotojo pažymėjimą. Vien per sausį išrašyta 10 tūkst. baudų.

Vairuotojai niršta - į Lietuvą net grįžta primiršta tradicija šviesų mirksėjimu pranešti apie matuojamą greitį.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Kirminas

Man keista apie kokius chamus rasoma ar zudikus uz vairo.Nuo urmo ziedo iki taikos ziedo pastatytas trikojis arba nuo muravos link siaures jai cia kaune avaringiausias ruozas tai as irgi nusikaltelis.Policija nestato trikoju ar nepatrulioja problematiskuose vietuose .Jie rado buda pasipinigauti.O rusu laikais tokiem pavadinimas buvo MUSOR. Tai pareigunai kurie eina uzsidirbti o ne ginti saugoti padeti.O jai tai daroma samoningai dar blogiau.Ar mazai kameru.

Trikojis \\\\\.../////

Tik griežtumu tuos išprotėjusius chamus galima suvaldyti.Ne vieta žudikams už vairo.Tuos pschinius-----GYDYT.

Trikojui

Sėdėk tu savo Anglijoj ir nekišk savo nosies į Lietuvą. Labai daug tu pradėjai reikštis ožį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS