Policija stiprins pajėgas: akiratyje – kelios savivaldybės | Diena.lt

POLICIJA STIPRINS PAJĖGAS: AKIRATYJE – KELIOS SAVIVALDYBĖS

  • 4

Policijos generalinis komisaras Renatas Požėla sako, kad epidemiologinei situacijai šalyje gerėjant, artimiausiu metu didžiausias policijos dėmesys bus skiriamas toms savivaldybėms, kuriose sergamumo COVID-19 rodikliai yra aukštesni už esamą Lietuvos vidurkį.

„Planuojame didesnį intensyvumą tose Lietuvos savivaldybėse, kuriose rodikliai yra ženkliai aukštesni už Lietuvos vidurkį. Tokios savivaldybės, kaip Visagino savivaldybė ar savivaldybės, kurios dislokuojasi Utenos ir Panevėžio apskrityse – mes matome, kad įprasto, sugriežtinto karantino sąlygų ten jau mažoka ir reikalingi dar didesni mūsų pajėgumai, kad būtų užtikrintas didesnis karantino sąlygų laikymasis“, – teigė R. Požėla po pirmadienį vykusio Vyriausybės ekstremaliųjų situacijų komisijos (VESK) posėdžio.

Generalinis komisaras taip pat pažymėjo, kad pastarąją savaitę policijos pareigūnai, lyginant su ankstesnėmis savaitėmis, apgręžė kur kas mažiau automobilių, ketinusių be svarios priežasties patekti ne į savo gyvenamąją savivaldybę. Taip pat, jo teigimu, buvo surašyta kur kas mažiau protokolų, dėl šalyje įvesto karantino taisyklių pažeidimo. „Gera tendencija, kad buvo mažiau apgręžta priemonių, lyginant su kitomis sausio savaitėmis. Lygiai taip pat mažiau surašytą ir protokolų. Nuoširdžiai norisi tikėtis, kad mūsų gyventojai vis labiau įsiklauso ir įsigilina į draudimo pobūdžius“, – spaudos konferencijoje teigė generalinis komisaras.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Yu

Paisu kas mumi valdo

Jojo

Įdomu kiek dar liaudis kentės ta dulkinima ant kiekvieno kampo.

Žilvinas Ručys

vagių gauja ir tiek
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS