Prancūzų ir vokiečių URM po rusų provokacijų reiškia palaikymą Lietuvai, Estijai ir Suomijai | Diena.lt

PRANCŪZŲ IR VOKIEČIŲ URM PO RUSŲ PROVOKACIJŲ REIŠKIA PALAIKYMĄ LIETUVAI, ESTIJAI IR SUOMIJAI

  • 5

Prancūzijos užsienio reikalų ministras Stephane'as Sejourne (Stefanas Sežurnė) ir Vokietijos diplomatijos vadovė Annalena Baerbock (Analena Bėrbok) po Rusijos provokacijų išreiškė solidarumą su Lietuva, Estija ir Suomija.

S. Sejourne pasmerkė ir nepriimtinomis pavadino Rusijos provokacijas prieš Lietuvą, Estiją ir Suomiją.

„Rusija suintensyvino savo provokacijas prie Europos Sąjungos sienų Estijoje, Suomijoje ir Lietuvoje“, – socialiniame tinkle „X“ parašė jis.

„Reiškiame visišką solidarumą su Estija, Suomija ir Lietuva“ po „nepriimtinų agresyvių Rusijos veiksmų“, nurodė prancūzų diplomatijos vadovas ir pridūrė, kad Paryžius drauge su sąjungininkais atidžiai stebi padėtį.

A. Baerbock savo ruožtu „X“ parašė: „Rusija kursto neramumus prie ES sienų. Stovime petys į petį su savo draugais Estijoje, Suomijoje ir Lietuvoje, ir atmetame šį agresyvų elgesį.“

„Solidarizuojamės su savo sąjungininkais Baltijos valstybėse ir Baltijos jūros [regione]", – pridūrė ji.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pelėda

Jau Lietuvai moralinio palaikymo prireikė... Kaip ir Ukrainai...

pirmas visai tūpas

vien tuo kad vaidina visažinį šikantį katiną. O Rusija kažką pasiekė jei visa šakalų ruja skalyt pradėjo lyg i pautus įspirta.

anonymasui onanymasui

baik smaukytis viešoj vietoj. Jankiai, neskaitant kad išnaikino indėnus ir užgrobė jų žemes dar nubrėžė savo sienas į DU MILIJONUS kvadratinių kilometrų Meksikos teritorijos. Tai tik 30,6 karto didesnis plotas už dabartinės lietuvos. Sralinas atkirpo 10% Suomijos (dar per mažai už suomių dalyvavimą Leningrado blokadoj, už konclagerius laikinai okupuotose CCCP teritorijose), Lenkijos Lwową su visa sritim atidavė kraponazi, Vokietija iš viso sudraskyta. Lit ovcy okupavo Memellandą, lenkai Dancingo koridorių, tuo padalino Vokietiją į dvi dalis, dar 2/3 rytprūsių. Dar france nulupo gabalą Vokietijos. Kriutkįšiovas pavogė ir krapam prijungė Krymą. Okupantai kosovarai su valkatyno pagalba, nukando Serbijos provinciją Kosovą. Ir po vso šito skeltanagės skatynos žviegia kad sienos nejudinamos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS