Premjerė sveikina su Rugsėjo 1-ąja: linki įdomių ir prasmingų mokslo metų | Diena.lt

PREMJERĖ SVEIKINA SU RUGSĖJO 1-ĄJA: LINKI ĮDOMIŲ IR PRASMINGŲ MOKSLO METŲ

  • 6

Premjerė Ingrida Šimonytė siunčia sveikinimą mokiniams, studentams, mokytojams, dėstytojams ir visai švietimo bendruomenei Rugsėjo 1-osios proga.

Premjerė linki visiems įdomių, prasmingų mokslo metų, ragina saugoti save ir aplinkinius ir skiepytis nuo klastingo COVID-19 viruso.

„Mielieji moksleiviai ir studentai, gerbiami mokytojai ir dėstytojai, visa švietimo bendruomene, rugsėjo 1-ąją vėl su jauduliu ir nekantrumu sugrįžtame į mokslo įstaigas, įsileisdami į neapibrėžtumo kupiną kasdienybę daugiau šviesos.

Visi norėtume, kad naujųjų mokslo metų nereikėtų pradėti nuo epidemiologinių taisyklių, galimų scenarijų studijavimo. Kita vertus, už tai, kad galime užtikrinčiau pradėti mokslo metus ir kad turime pagrįstą viltį, jog pandemija bus suvaldyta, turime dėkoti pirmiausia mokslui ir jo teikiamoms žinioms.

Tikėtina, kad ateityje susidursime su dar sudėtingesniais iššūkiais ir tai, kaip juos pavyks spręsti, itin priklauso nuo visų, kurie šiandien mokosi, tobulėja, ieško naujų ir kūrybiškų sprendimų, dalijasi žiniomis su kitais. Mokslo laimėjimai, visapusės žinios, kritinis mąstymas ir atsakomybė už savo veiksmus padeda įveikti įvairiausias negandas ir viltingai žvelgti į priekį.

Todėl šiandien sveikinu ne tik švietimo bendruomenę, bet ir visą valstybę su viltinga diena – kai gausi mokinių, studentų, mokytojų, dėstytojų bendruomenė pradeda kelionę link naujų žinojimo viršūnių.

Linkiu visiems įdomių, prasmingų ir kupinų atradimų mokslo metų.

Saugokite save ir aplinkinius, pasinaudokite jau nuraškytais mokslo vaisiais ir skiepykitės nuo klastingo COVID-19 viruso. Likite sveiki ir smalsūs!“ – rašoma premjerės sveikinime.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

To Anonimas

Bukas padare, pasiskaityk tuomet kas ta rugsejo pirmoji ir zinosi, tarybinis vienete. Tai yra sovietine svente sukurta stalino aparato, pavadinta ziniu diena ir visoje sovietu sajungoje paskelbta tarybine svente. Geros tau ziniu dienos, homosovietike.

Lina

Slykstu skaityt visur kisa virusa.

Kauno budlius

uostyk byrka šimonke tu b l e t.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS