Prezidentas: neturime jokių rekomendacijų, kaip ilsėtis vasarą | Diena.lt

PREZIDENTAS: NETURIME JOKIŲ REKOMENDACIJŲ, KAIP ILSĖTIS VASARĄ

  • 4

Prezidentas Gitanas Nausėda teigia, kad artėjant turizmo sezonui Lietuvoje, metas teikti verslui ir gyventojams rekomendacijas, kaip saugiai organizuoti poilsį.

„Dalykas, kuris, natūralu, pajūrio regione tampa itin aktualus artėjant vasarai ir vis tiek tikintis, kad karantino režimas palaipsniui baigsis, yra turizmo sezonas, kuris šiam regionui yra nepaprastai svarbus, nes jis generuoja didžiąją dalį pajamų. Kol kas, deja, mes neturime jokių rekomendacijų iš medikų, iš Sveikatos apsaugos ministerijos, kaip mes turėsime ilsėtis“, – antradienį spaudos konferencijoje sakė G. Nausėda, susitikęs su Klaipėdos regiono merais.

Pasak prezidento, dalis šalių jau dabar galvoja apie tai, kaip dirbs turizmo sektorius.

„Dabar mes turime rekomendacijas, kaip turime gyventi, vasarą mes turėsime turėti rekomendacijas, kaip privalome ilsėtis, kad nesukeltume pavojaus nei savo nei aplinkinių sveikatai. Daugelis turizmą propaguojančių valstybių jau dabar galvoja apie tai ir tai yra svarbus klausimas, kuris neduoda ramybės tiek Neringos, tiek Palangos, tiek ir Klaipėdos, Klaipėdos rajono savivaldybėms“, – teigė prezidentas.

Lietuvoje nuo kovo 16 dienos iki gegužės 11 dienos galioja karantinas, tačiau palaipsniui jau švelninamos jo sąlygos. 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

o

cia jau kiekvieno suvereno asmeninis reikalas bet i Klaipeda nepatarciau. kol /dudorius/ minti audzia marios ir toliau nesa dvoka?...

Laikykimės karantino taisyklių

>>Lietuvos>>ir susirgimų bus sočiai...

Lietuvos

pajuryje vasara , geriausiu atveju, prasideda nuo birzelio.Laiko sociai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS