Šauktiniai mokomi išgyvenimo | Diena.lt

ŠAUKTINIAI MOKOMI IŠGYVENIMO

  • 19

Kaip su 10 kilogramų sveriančia kuprine ir ginklu rankose išsikapanoti iš eketės? Tai savo kailiu išbandė Juozo Vitkaus inžinerinio bataliono šauktiniai, praneša LNK žinių tarnyba.

Žygiuodami per ežerą įlūžus ledui šauktiniai paniro į ledinį, kūną ir protą kaustantį vandenį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

...

Kažkaip sveikatai kur kas labiau kenkia (ir iškart!), kai tie 'atbėgėliai' ims bombas sprogdint, taip kad kareiviai bus vandeniui pasiruošę, tai jiems TIKRAI nepakenks... kad tik blogiau nebūtų. (idiotizmas TAME kad jei bandytume vaikus nuo mažumės armijai ruošt, tai juos iš mūsų tos velnio neštos ir pamestos juodosios Š** atims, ir užsieniečiams parduos (alkoholikų vaikai joms netinka!); KAS leido joms Tautos genofondą naikint, kokioms užsienio žvalgyboms jos parsidavusios?)

Anonimas

Gudruciai kazin ka patys darytumet jei is rimto ivairuotu tankas ir pradetu saudyt.Man atrodo i vandeni ledini neliptumet.O nertumet tiesiai i krumus ar miska sleptis.O jei virs galvos bomba leistusi.Garantuoju i kelnes pridetumet.Rasot bet ka kad tik neuzmigtumet.

zelemunčikas

Vai,vai,vai vaikeliai sušlapo,mamyčių protelai per ausis bėga,pagatavos pačios po ledu lyst,šaunykėlį panešt.Kokie tėveliai lepūnėliai,tokie ir vaikeliai.Gynėjam nupeipėliam po kojų sušlapimo nebus į ką snargliukų nusivalyt.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS