Savaitgalį Lietuvos keliais judės karinė technika: prireiks didesnio atidumo | Diena.lt

SAVAITGALĮ LIETUVOS KELIAIS JUDĖS KARINĖ TECHNIKA: PRIREIKS DIDESNIO ATIDUMO

Pasibaigus karinėms pratyboms „Kardo kirtis“ ir „Perkūno griausmas“, šalies keliuose vėl suintensyvėjo NATO sąjungininkų karinės technikos judėjimas.

Lietuvos kariuomenė informuoja, kad šeštadienį ir sekmadienį šalies keliais judės karinės technikos kolonos, gyventojai raginame būti atsargūs.

Pasak Gynybos štabo viešųjų ryšių karininko kapitono Tomo Pakalniškio, sutikus karinės technikos koloną kelyje, vairuotojams svarbu išlikti budriems.

Į Baltijos šalis ir Lenkiją iš Vokietijos mėnesio pradžioje  perdislokuota 1500 kovinės technikos priemonių.

Ateinančias dienas karinė technika judės link pasienio punktų Kalvarijose ir Lazdijuose.

GALERIJA

  • Savaitgalį Lietuvos keliais judės karinė technika: prireiks didesnio atidumo
  • Savaitgalį Lietuvos keliais judės karinė technika: prireiks didesnio atidumo
  • Savaitgalį Lietuvos keliais judės karinė technika: prireiks didesnio atidumo
  • Savaitgalį Lietuvos keliais judės karinė technika: prireiks didesnio atidumo
"Facebook" grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Lukaa

Tas jų elgesys pribloškia. Jau taip elgiasi kaip pasaulio bambos, nušluoja visus. Su dviračiu važiavau, tai ne į kelkraštį o į laukus buvau nublokšta. O antram komentatoriui linkėjimai, Grybauskaitė čia su visu pasauliu ruošiasi kariauti ir Juknevičienė.... Meilės trūksta moteriškėm, o mes kenčiam, vat dar ir už auomobilius susimokėsim, kad tik valdžia šoviniams nepritrūktų. Nėra pacifistų judėjimo Lietuvoje, paviešintų realią situaciją.

:)

Vakar klaipedoje ant Baltijos pr. ziedo prie "SENUKU" prekybos centro, stebejau gera vaizda, stovi greitoji pagalba su garso ir sviesos signalais matosi , kad vidui vyksta kazkas negero matyt dirbtini kvepavima doro o sitie klounai kaip vaziavo taip vaziavo nepraleisdami greitosios tik va nesuprantu ka kiekvienan atskiros keliu taisykles ir isvis ar kazkokie lodoriai svarbesni uz zmogaus gyvibe , ir taip cia visus bereikalingai seriam tai dar ir i musu zmoniu gyvibe nusisikt. Nelaikas butu cia karinius cirkus krest baikt ir gyventi ramei, ar geriau pinigus nurasinet per kazkieno kariuomene. Noriu paklalaust nuo ko saugomies ir kam driskei reikalingi kurie nieko netruri, maziau reik vazinet po pasauli lot ir nereiks nieko bijot.

Tai

kad ir vakar jau judėjo nuo Jonavos link Kauno. Juda ir juda jie čia visa savaitė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS