Seimo pirmininkas V. Pranckietis: tegul žiemos šventės būna prasmingos | Diena.lt

SEIMO PIRMININKAS V. PRANCKIETIS: TEGUL ŽIEMOS ŠVENTĖS BŪNA PRASMINGOS

Atėjus metui, kai Kalėdų ugnis vėl kviečia į namus, o artimųjų veidus ima puošti ilgesio kupinos šypsenos, sveikinu šilčiausių metų švenčių proga, sakoma Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio sveikinime Lietuvos žmonėms.

„Baigiasi dar vieneri metai. Tai buvo savaitės, kurios neretai atrodė ilgos, užpildytos savais iššūkiais ir kruopščiu darbu. Žiemos šventės nejučiomis, dažnai, tampa visų metų įsivertinimo ir naujų siekių laiku. Jeigu taip jaučiatės ir šiandien, prisiminkite planuoti drąsiai. Tik Jūsų pasitikėjimas savimi ir esančiu šalia veda į priekį visą mūsų šalį. Pasitikėdami ir būdami drauge, mes visada esame stipresni“, – sako parlamento vadovas, linkėdamas, kad šio vakaro šventinė šviesa įkvėptų ryžto naujoms viltims, kad žmonių namuose ir mintyse pasklistų ramybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

Tai puikus,ir padorus žmogus seimūnų tarpe,ir plakti jį liežuviais gali tik negabaus,o sukto studento,neturinčio net religijos,padlaižiai.Ar labai jau taip patiko pasiūlymas n/t mokestį nuleisti iki150 000;taigi visi pensininkai,turintys sodo namelį jau mokėtumėt mokestį,o kur dar šeimos su paskolom?Beje,padlaižių žiniai, Pranckietis dalyvavo Vilniaus Arkikatedros šv,Bernelių mišiose,kaip ir priklauso tautos išrinktajam.

Šviturelis

pavargau tave skraidinti

...

Kalėdų proga lygesnė kiaulė prabilo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS