Sinoptikai įspėja: vakare ir naktį dalį Lietuvos skandins liūtys | Diena.lt

SINOPTIKAI ĮSPĖJA: VAKARE IR NAKTĮ DALĮ LIETUVOS SKANDINS LIŪTYS

  • 8

Sinoptikai įspėja, jog pirmadienio vakare ir antradienio naktį Lietuvoje numatomi smarkūs lietūs, vėjo gūsiai gali siekti iki 15–20 m/s. Tikėtina ir kruša.

„Orai ir klimatas Lietuvoje“ paskyroje informuojama, kad pirmadienio vakarą ir antradienio naktį Lietuvoje numatomi neramūs ir audringi orai. Liūtis lydės perkūnijos ir vėjo gūsiai, galima kruša. 

Pasak sinoptikų, pirmadienio vakare ir antradienio naktį per šalį slinks aktyvus atmosferos frontas. Ties juo formuosis audrų židiniai, o su jais tikėtini smarkūs lietūs, vėjo gūsiai iki 15–20 m/s, pietrytiniuose rajonuose tikėtina ir kruša.

Visi reiškiniai apims centrinę ir rytinę Lietuvos dalis. Intensyviausios audros turėtų būti pietiniuose, pietrytiniuose ir rytiniuose rajonuose (raudona žemėlapyje), kitur pavojingų reiškinių tikimybė mažesnė.

Pirmosios liūtys pietų Lietuvoje gali pasirodyti dar 18–19 val., tačiau reiškinių pikas numatomas apie 22–23 val. bei vidurnaktį.

GALERIJA

  • Sinoptikai įspėja: vakare ir naktį dalį Lietuvos skandins liūtys
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nusivylusi

Geriau reikėjo dienraščiui parašyti, kad Pietinę Klaipėdą kada ir kur labai smirdės , nes kai vakaras ateina ir prasideda žiauri smarvė, trūksta oro, neįmanoma langų atidaryti. ŽIAURUS LĖTINIS MIESTIEČIŲ GENOCIDAS.

minde

PORTUGALAM LIS MUM NELIS

nesamones

Melagiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS