Sinoptikai: karšti ir saulėti orai laikysis iki savaitgalio | Diena.lt

SINOPTIKAI: KARŠTI IR SAULĖTI ORAI LAIKYSIS IKI SAVAITGALIO

  • 2

Karšti ir saulėti orai laikysis iki savaitgalio, prognozuoja sinoptikai.

Trečiadienį dangų dengs labai nedidelis debesuotumas, lietaus nebus. Šiaurinių krypčių vėjas bus nestiprus. Joninių dieną temperatūra pasieks 24-29 laipsnius šilumos. Šilčiausia bus šiaurės vakariniame pakraštyje ir ties Panevėžio, Biržų apylinkėmis, o vėsiausia – pietvakarių Lietuvoje, maždaug ties Marijampole, Kybartais.

Orai tiek ketvirtadienį, tiek ir penktadienį mažai keisis, Lietuvos radijui sakė sinoptikė Simona Dalinkevičiūtė. Ir naktį, ir dieną lietaus nenumatoma. Ketvirtadienį vėjas bus silpnas, besikeičiančios krypties. Temperatūra ketvirtadienio naktį pažemės iki 12-17 laipsnių šilumos, o dieną kaitins jau 26-31 laipsnių karštis. Tik prie jūros, pasak sinoptikės, bus truputėlį gaiviau, ten termometrai rodys apie 24 laipsnius šilumos.

Penktadienį taip pat lietaus nebus. Naktį vos juntamas vėjas tikrai negaivins, bus tvanku, oras naktį atvės tik iki 14-19 laipsnių šilumos. Dieną šiek tiek gaivos, nors ir menkos, suteiks vidutinio stiprumo pietryčių vėjas. Popietę vėl temperatūra kops iki 26-31 laipsnio karščio, tik Kuršių nerijoje bus vienu kitu laipsniu vėsiau.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ziema

Uzkniso tie karsciai.

...,katiktai grizau paVAIKCIOJES po MISKELY...

oras NUOSTABUS tik TIEK,kad BUTAS KARSTAS... TASKAS

SUSIJUSIOS NAUJIENOS