A. Širinskienė teigia sulaukusi grasinimų: sava mirtim nemirsit | Diena.lt

A. ŠIRINSKIENĖ TEIGIA SULAUKUSI GRASINIMŲ: SAVA MIRTIM NEMIRSIT

  • 30

Seimo narė Agnė Širinskienė paskelbė, kad šiandien sulaukė grasinimų mirtimi. Anot jos, grasinimai išsakyti telefonu. Visa tai, kaip aiškino, nutiko dėl išreikštos nuomonės apie valstybės vadovo statuso suteikimą Vytautui Landsbergiui. 

„Ką tik sulaukiau telefoninio skambučio, ir skambinusi ponia išrėžė, kad už savo šiandienos pasisakymus Seime sulauksiu atpildo: „Savam mirtim nemirsit“. Cituoju pažodžiui“, – savo feisbuke rašė politikė.

Seimas priėmė galutinį sprendimą ir Vytautui Landsbergiui suteikė valstybės vadovo statusą.

„Grasinimų nebijau. Policiją apie juos informuosiu, vos tik baigsis posėdis ir rasiu laiko surašyti pareiškimui“, – apie ketinimus feisbuke rašė parlamentarė, pridūrusi, kad ne Rusijoje gyvename, kad opozicija būtų žudoma.

Regionų frakcijos atstovė A. Širinskienė per posėdį teigė, kad pats V. Landsbergis 1990 m. yra pareiškęs, kad valstybės vadovo funkcijos pereinamajam laikotarpiui pereina Aukščiausiosios Tarybos prezidiumui. Tad, anot jos, teisiškai V. Landsbergis negali būti traktuojamas kaip valstybės vadovas.

„Skaudu yra tai, kad mes šitokiais balsavimais ir tokiu buldozeriu, iš esmės klastojant komiteto išvadą ir išvados rengėjų nuomonę, bandome prastumti istorijos klastojimą ir bandome priskirti žmogui, kuris nebuvo vadovu, iš esmės vadovo funkcijas“, – kalbėjo parlamentarė.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

> Sigitas

Bobiškas tavo vardas ir toks pat mentalitetas

To Sigitas

Neizeidinek moterų ,jei galvoji ,kad esi vyras.O Sirinskiene protinga moteris,išsilavinusi ,mandagiJos visada idomu klausyti.Ji niekada nekelia balso prieš pašnekovą koks jis bebutu.Kai kam iki Sirinskienes ojojoi.....labai toli.

Alma

Širinskienė-teisi. O įžeidinėti žmogaus dėl išvaizdos negalima. Normaliai apsirengusi, graži, o kad stambi... Džiaukitės, kad neturit problemų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS