Siūloma ieškoti papildomų 150 mln. litų teisėjams, prokurorams, policininkams | Diena.lt

SIŪLOMA IEŠKOTI PAPILDOMŲ 150 MLN. LITŲ TEISĖJAMS, PROKURORAMS, POLICININKAMS

  • 5

Seimo Biudžeto ir finansų komitetas (BFK) siūlo Vyriausybei spręsti, ar kitais metais teisėjams, prokurorams, policininkams skirti papildomai beveik 150 mln. litų.

Teisės ir teisėtvarkos komitetas (TTK) siūlo kitų metų biudžete papildomai skirti lėšų ne tik teisėjų tarybai (apie 3 mln. litų), bet ir Generalinei prokuratūrai (4,8 mln. litų), Teisingumo (15,996 mln. litų) bei Vidaus reikalų (beveik 48 mln. litų) ministerijoms. Policijos departamentui papildomai TTK siūlė numatyti 72,339 mln. litų.

Finansų viceministras Edmundas Žilevičius BNS teigė, kad dalis šių prašymų buvo žinomi, sudarant biudžeto projektą, kiti pateikti vėliau.

"Pradiniame variante buvo keli milijardai siūlymų, visų tenkinti negali", - BNS teigė viceministras.

"Vyriausybė svarstys ir žiūrės, ar yra pagrįsti tie prašymai. Poreikių visų nepatenkinsi, bet daugmaž minimaliai yra skirta", - pridūrė jis.

Pasak E.Žilevičiaus, kitais metais policijai skirta 35 mln. litų daugiau negu numatyta šiemet.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

0 iš kokių

kaukų suneštų milijonų sotinsis seimūnai ir jų vadė?

tam rj

idiote, jei ne Kubilius, dabar tu jau būtum supuvęs su visomis savo vištos smegenimis, nes jas tau pastoviai plauna dabar sėdintys valdžioje kartu su maskoliais. Kai baigsis tavo smegenų plovimas, gausi uspaskicho vertą diplomą - "runkelių smegenų plovimo įgyvendinimo technika".

to rj

Pasigydyk zmogau......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS