Sveikatos apsaugos ministerija imasi Panevėžio ligoninės vadovo paieškų | Diena.lt

SVEIKATOS APSAUGOS MINISTERIJA IMASI PANEVĖŽIO LIGONINĖS VADOVO PAIEŠKŲ

  • 2

Sveikatos apsaugos ministerija imasi Respublikinės Panevėžio ligoninės vadovo paieškų – ketvirtadienį paskelbtas konkursas šioms pareigoms užimti.

Pretenduoti į ligoninės direktoriaus pareigas kviečiami asmenys, turintys ne mažiau kaip ketverių metų vadovavimo darbo patirtį, taip pat aukštojo mokslo magistro kvalifikacinį laipsnį sveikatos, socialinių, teisės, verslo ir viešosios vadybos arba gyvybės mokslų srityse.

Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys pažymi, kad Panevėžio ligoninė yra didžiausia šiaurės Rytų Lietuvos gydymo įstaiga, kurioje veikia net penkios klinikos, o kolektyvą vienija daugiau nei 2000 narių.

„Regioninio sveikatos paslaugų traukos centro kartelė yra aukštai iškelta, tačiau tobulėjimui ribų nėra. Kviečiu kandidatus, kuriems artima sveikatos vadyba ir siekis gerinti sveikatos paslaugų prieinamumą, pretenduoti į vienos didžiausių šalyje gydymo įstaigos vadovo pareigas“, – pranešime teigia ministras .

Būsimajam vadovui numatomi veiklos prioritetai: skatinti į pacientus orientuotą požiūrį, užtikrinti jiems aukščiausio lygio sveikatos priežiūros paslaugas, diegti efektyvius procesus, kurti saugią aplinką darbuotojams, įgyvendinti pažangius procesų skaitmenizavimo sprendimus sveikatos sistemoje ir t.t.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pagal

straipsnio pavadinimą, tai ligoninės vadovas dingo be žinios... gal tegu ieško policija, ne Dulkys...

Venta

Girdėjau kad pretenduoja Matulo sūnus.Tai būtų didžiausias Matulų klanas.Žmona Pasvalio lig.dirkt.Dukterėčia Panevėžio pol.reabilitacijos vadovė.Ar Lietuvoje nebėra gerų gydit.kurie dirbtu neblogiau už juos.Ar čia paskalos ar pletkai.Labai norėčiau kad taip nebūtų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS