A. Tapinas ruošia dovaną V. Putinui: už surinktus pinigus pirks dronų kamikadzių Ukrainai | Diena.lt

A. TAPINAS RUOŠIA DOVANĄ V. PUTINUI: UŽ SURINKTUS PINIGUS PIRKS DRONŲ KAMIKADZIŲ UKRAINAI

  • 0

Penktadienį Rusijos vadovas Vladimiras Putinas švenčia 70-ies metų jubiliejų. Ta proga visuomenininkas Andrius Tapinas rengia dar vieną aukojimo akciją. Ji truks vos dieną, o už surinktus pinigus bus perkami dronai kamikadzės Ukrainai, tad besiginanti šalis turės progą didelėmis fanfaromis pasveikinti Rusijos prezidentą.

„Kremliaus nykštukui volodiai šiandien sueina 70 metų. Ką padovanoti žmogui, kuris turi viską ir tuo pačiu neturi nieko?“ – socialiniame tinkle klausė A.Tapinas.

„Kviečiu Lietuvos žmones jungtis ir drauge dedant į virtualų vokelį kiek galite ir norite pasveikinti šios dienos jubiliatą. Kuo daugiau surinksime, tuo didesnį Dovanų krepšį įteiksime – nuo fejerverkų iki papildomų nagų mūsų „Vanagui“, kuris irgi nekantrauja pasveikinti solenizantą. Perduoti dovanas paprašysime Ukrainos ginkluotųjų pajėgų“, – aukoti pinigus Ukrainai pakvietė žurnalistas.

Šį kartą pinigų rinkimo akcija vyks tik vieną dieną, tad iki pat vidurnakčio galima aukoti pinigus. Priklausomai nuo to, kiek pinigų bus surinkta, priklausys, kiek amunicijos bus galima išsiųsti į frontą ir kokia technika padės Ukrainai naikinti okupantus.

„Lėšas volodios dovanai renkam tik šiandien – iki pat vidurnakčio, tad nepraleiskite progos prisidėti, nes kito tokio jubiliejaus jau nebus“, – pažymėjo A.Tapinas.

Ką padovanoti žmogui, kuris turi viską ir tuo pačiu neturi nieko?

Primename, kad tai ne pirma visuomenininko rengiama aukojimo akcija, skirta paremti Ukrainą. Pirmoji ir sėkmingiausia akcija buvo skirta dronui „Bayraktar“, tuomet žmonės paaukojo 5 mln. eurų. Tačiau šį droną Turkijos kompanija padovanojo, jį Lietuva perdavė Ukrainai, o už surinkti pinigai buvo panaudoti drono, gavusio „Vanago“ vardą, apginklavimui, prisidėta prie kitų ginklų pirkimo.

Ukrainos Nepriklausomybės dienos A.Tapinas surengė dar vieną akciją ir pavadino „Legion of Boom“. Ukrainos gimtadienio proga žmonės paaukojo kelis milijonus eurų, už juos perkami lenkiški ir ukrainietiški dronai kamikdzės, kurie gali sunaikinti net ir sunkiąją karo techniką.

I. Gelūno / BNS nuotr.

Dabar prie dovanos V.Putinui vėl gali prisidėti kiekvienas. Primename, kad akcija vyks tik penktadienį, tad neišgertas kavos puodelis gali prisidėti prie didesnių fejerverkų, kuriuos leis Ukrainos kariai. Aukoti galima pervedant pinigus į specialią „Laisvės TV“ banko sąskaitą.

Sąskaita Dovanų Krepšiui

Gavėjas: Všį Laisvės TV

Sąskaitos numeris: LT167300010156927144, Swedbank

SWIFT: HABALT22

Paskirtis: dovana

Gairės: andrius tapinas, dovana, pinigai Ukrainai, Vladimiro Putino gimtadienis, renka pinigus akcija, parama Ukrainai, karas Ukrainoje
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS