A. Tapinas: S. Skverneliui išsiųstas šaukimas į teismą | Diena.lt

A. TAPINAS: S. SKVERNELIUI IŠSIŲSTAS ŠAUKIMAS Į TEISMĄ

Žurnalistas Andrius Tapinas socialiniame tinkle pranešė, kad Administracinis teismas nepatenkino Seimo prašymo nenagrinėti skundo dėl Seimo Etikos ir procedūrų komisijos atsisakymo pradėti tyrimą dėl premjero Sauliaus Skvernelio pasisakymo.

„Administracinis teismas nepatenkino Seimo prašymo nenagrinėti mano skundo dėl Seimo Etikos ir procedūrų komisijos atsisakymo pradėti tyrimą dėl politiko Sauliaus Skvernelio elgesio.

Administracinis teismas nepatenkino Sauliaus Skvernelio advokato prašymo pašalinti jį iš bylos nagrinėjimo. Sauliui Skverneliui išsiųstas šaukimas į teismą. Byla bus nagrinėjama birželio 3 dieną, galimai byloje turės dalyvauti ir Jo Ekscelencija“, - ketvirtadienį feisbuke rašė A. Tapinas.

A. Tapinas skundą dėl S. Skvernelio pateikė dėl premjero teiginių, esą žurnalistas vykusio mokytojų streiko metu siekia pakeisti valdžią.

Visuomenės veikėjas, žurnalistas A. Tapinas pastarąjį mėnesį „Laisvės TV“ eteryje pranešė, kad, nesulaukęs premjero S. Skvernelio atsiprašymo ir Seimo Etikos ir procedūrų komisijai nepradėjus tyrimo dėl ministro pirmininko šmeižto jo atžvilgiu, kreipsis į teismą.

Žurnalistas teigė, kad nepradėjusi tyrimo Seimo Etikos ir procedūrų komisija pažeidė viešojo administravimo įstatymo objektyvumo, įstatymo viršenybės, nepiktnaudžiavimo valdžia, skaidrumo ir išsamumo principus.

A. Tapino teigimu, S. Skvernelio kreipimasis į specialiąsias tarnybas dėl neva organizuojamo perversmo paniekino jo garbę ir orumą ir pakenkė jo įkurtos „Laisvės TV“ veiklai. Pasak jo, premjeras atsisakė paneigti savo pareiškimus, bet iki šiol nepateikė nė vieno fakto, kuris pagrįstų jam mestus kaltinimus.

S. Skvernelio atstovas spaudai yra sakęs, kad ministras pirmininkas „A. Tapino šou nedalyvaus“.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Bežemis

Šoumenas Tapinas organizuoja didelį šou, garsesnį negu Zubovas su savo meškomis.Manyčiau kad jis iš Skvernelio tik nori išmušti pinigėlio, bet tikrai nieko negaus

Anonimas

….durniu laivas---labai taikliai apibreze Petkevicius tos rushies asmenis

Fui

Ieškosi reklamos trečiarūšis "žurnalistas"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS