„Telegram“ kanale – nuotraukos, kaip Vilniaus oro uoste buvo sekamas L. Volkovas | Diena.lt

„TELEGRAM“ KANALE – NUOTRAUKOS, KAIP VILNIAUS ORO UOSTE BUVO SEKAMAS L. VOLKOVAS

  • 5

Prieš sumušimą Leonidas Volkovas buvo sekamas, praneša „Delfi“ šaltiniai.

„Telegram“ kanale skelbiamos nuotraukos, kaip L. Volkovas esą sekamas Vilniaus oro uoste. Nuotraukose užfiksuotas „Volkswagen“ markės automobilis, kuriuo iš tiesų naudojosi Rusijos opozicijos atstovas.

Tikėtina, kad pagal automobilį nustatyta ir gyvenamoji vieta, prie kurios įvyko užpuolimas.

Kada tiksliai darytos šios nuotraukos, nėra aišku.

Tiesa, šią informaciją pateikė kontraversiškai vertinamas rusų tinklaraštininkas Viačeslavas Pozdniakovas, teigiantis, kad L. Volkovą neva užpuolė ir sužalojo jo bendražygiai. Jis paviešino susirašinėjimą su neįvardijamu žmogumi „Telegram“ platformoje, kuris, tikėtina, sekė Rusijos opozicijos atstovą.

L. Volkovo žmona teigia mačiusi ne vieną, o du užpuolikus.

 

 

GALERIJA

  • „Telegram“ kanale – nuotraukos, kaip Vilniaus oro uoste buvo sekamas L. Volkovas
LNK stop kadrai
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Mikas

Po pokalbio su rusais apie Prezidentą manau niekas negalėtų paneigti , kad šitam visam išpuoliui vadovavo Ž . Povilionis.

Vytautas

Ar mums turi kacapai bulbasai rupeti,tikrai ne ,o kodėl taip vyksta musuose per rinkimus juos mes pastatysime i vieta ilgam gana korupcijos visuose lygiuose gana beveik sunaikino sveikatos paslaugas,zodziu kur duosi ten pradurti visur barakas.kam mums reikalingas toks seimas,bet dar turėsime rinkti ir kita prezidentas o ne zmogu kuris nesupranta kokiose dirba pareigose ,jeigu bulbasu negaliu tokio benkarto as vaiku pavadinti nes pažemino salies vadova tautos akivaizdoje,o tas tapo pajuokos objektu,tai mums ar tokio prezidento reikia kuris apart savo grožiu besirūpinantis negalvoja kokias jis užima pareigas apgailėtina.

Nu tu matai

kokia dar gali būti versija - savi užpuolė ir sužalojo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS