Tėvą šokiravo vaizdas ligoninėje: vaikas gali ir dar labiau susirgti | Diena.lt

TĖVĄ ŠOKIRAVO VAIZDAS LIGONINĖJE: VAIKAS GALI IR DAR LABIAU SUSIRGTI

Respublikinėje Panevėžio ligoninėje šiemet besigydžiusios mergytės tėvai pamatė ne itin malonų akiai vaizdą. Pasirodo, vaikai čia galvas deda ant bemaž 40 metų senumo pagalvių.

„Džiaugiuosi, kad maisto tema vėl pradėjo judėti ir tikiuosi greitai bus kuo džiaugtis, bet noriu parodyti ir kitą, užmirštą pusę. Tai yra 2019 metais vaikučio, gulinčio ligoninėje, pagalvė. Atleiskite, bet sveikstant nuo kažkokios ligos taip galima ir dar kažkuo susirgti“, – sako  Simonas Urbonas.

Portalui vyras pasakojo, kad plaučių uždegimu susirgusiai vienerių metų mergytei į ligoninę teko gultis birželio pradžioje.

Pagalvės, ant kurios gulėjo mažylė, vaizdu jis pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ grupėje „Super Tėvai“. Iliustracija vos per kelias valandas sulaukė daugybės internautų komentarų. Nemažai tautiečių tokiu vaizdu pasišlykštėjo, kiti teigė dar neseniai ant panašių pagalvių gulėję ir kitose gydymo įstaigose.

„Facebook“ grupės „Super Tėvai“ nuotr.

„Iš žmonių sulaukiau ir daugiau nuotraukų su panašiais vaizdais. Jie pasakojo, kad tokių pagalvių dar galima daug kur rasti. Sakoma, kad nuo dezinfekcijos jos paruduoja, bet žmonės rašo, kad mato kaip keičia pagalvių užvalkalus, o jų pačių net nevalo. Kitur pagalvės yra įvilktos į šiukšlių maišus ir tada uždedamas užvalkalas. Gulinčiam žmogui jos braška“, – portalui pasakojo S. Urbonas.

Į žaibiškai plintantį įrašą sureagavo ir Respublikinės Panevėžio ligoninės administracija. Anot jų, šiemet liepos 23 d. buvo nupirkta 500 pagalvių.

„Tiekėjams įvykdžius įsipareigojimus ir atvežus visą nupirktą kiekį, visos pagalvės tikrai bus pakeistos. Garantuojame, kad po kiekvieno ligonio patalai yra keičiami, visa ligonio patalynė ir pagalvės su antklodėmis yra plaunamos skalbyklose, čiužinių užvalkalai dezinfekuojami, – rašė ligoninės atstovai. – Labai atsiprašome, bet dėl ribotų ligoninės finansų procesai užtrunka, ir ne taip greitai viskas pakeičiama, kaip mums norėtųsi.“

Šiek tiek vėliau ligoninės atstovai teigė skubiai atlikę patikrinimą. „Užtikriname, kad  ligoninėje tokių pagalvių nebėra“, – teigė ligoninės atstovai.

GALERIJA

  • Tėvą šokiravo vaizdas ligoninėje: vaikas gali ir dar labiau susirgti
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Chi chi

..O Veryga su maisto receptais po Lietuvą laksto.

Julijanui

asile tu, taigi žmonės nori pasakyti kad dėl tvarkos nebuvimo ligoninėse (ir nepakankamos dezinfekcijos) infekcinės ligos plinta kosminiu greičiu.Ir kad pinigai skirti pagalvių ar kt. reikalingų priemoniu pirkimui nueina velniai žino kur. Išsiplauk galvą arba eik pas galvos daktarą

Lietuviai! Jus-ciudai!!

dabar visi i ligonke vazios.. su sava pagalve? O, atgal, is ligonges- ta pagalve, atgal- namei vez..?:))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS