„TikTok“ plinta neįtikėtinas įrašas: mokytoja moksleivius išvadino „dūchamorais“ | Diena.lt

„TIKTOK“ PLINTA NEĮTIKĖTINAS ĮRAŠAS: MOKYTOJA MOKSLEIVIUS IŠVADINO „DŪCHAMORAIS“

  • 41

Socialiniame tinkle „TikTok“ plinta vaizdo įrašas, esą padarytas prieš 15-a metų. Jame pamokos metu mokytoja moksleivius išvadino dūchais.

– Septintas, susiskaidymas į atskirus sluoksnius. Čia turbūt Evaldas… Ar tu tikrini?! Tu negausi žinok nei vieno balo, aš tau du parašysiu, sakau tiesiai šviesiai.

– Aš tikrinu, žiūriu, skaitau.

– Aš matau, tavo tušti testai, tu nieko nerašai.

– Aš parašiau ką aš mokėjau.

– Bet dabar aš tau skaitau, reikia rašytis!

– Neturiu tušinuko.

Jobšiki medeliai ir tyli kaip pabučiuotas, viešpatie. Vis tiek aš tau parašysiu du, nes aš matau, kad negyvensi tu su manim taikiai. Aš matau!

– Taika, mokytoja.

– Aštuntas, vis tiek gausi du. Į tam tikrus atskirus sluoksnius. Čia yra dūchų kompanija, čia mažesni dūchai, čia išvis dūchai, čia dūchiausi. Čia Evaldo dūchamorai.

Šis įrašas sulaukė jau 72 tūkst. peržiūrų ir sulaukė virš 3 tūkst. reakcijų bei 71 komentaro.

„Gaila, kad tokių snarglių negalima išmest iš mokyklos, gaila mokytojo“, – rašė vartotojas Varikapas.

„Iki ko mokyklos nusivažiavo, tokiais durniais apsimetinėja tik dabartinis jaunimas. Taip ir lenktyniauja, kuris pasivers klounu ir sugadins visą pamoką“, – teigė komentatorė Ina.

„Mano mokytoja buvo :) :D mldc“, – prisiminė vartotojas Domantas.

Rašyti komentarą
Komentarai (41)

Buvusi mokytoja.

Aš tai trejų metų darbo mokykloje neištempiau.. Nebuvo noro vadinti negražiai Vaikų, bet apie 60 % Paauglių taaaaip elgiasi ir taaaip bendrauja mokykloje, kad tikrai vis paklausdavau, ar jie ir namie taip? Kas Juos taip išmokė? į panašius klausimus Jie atkirsdavo, kad Tėvai jiems nieko nesako kai jie keikiasi, kai šiukšles mėto kur papuolė, kai jie nesimoko, kai veipina, kai mušasi.. Vaikams normalu yra keliese spardyti vieną gulintį, ar šiaip skriausti silpnesnius.. Jiems normalu yra pasiųsti mokytojus, juos visaip išvadinti. Bet Jeigu kažkuriam mokytojui trūksta kantrybė, tada jau tragedija "ant visos Lietuvos" ?? Yra labai nuostabių Vaikų, gerų, kūrybingų, protingų, tačiau daug kurie, deja, primena neišprususius Putino samdinius, pagal savo kultūrą.. tikrai per didelis procentas tokių, kurie neturi gerųjų, žmogiškųjų savybių.. nei meilės, nei atjautos, nei pagarbos..Tai, žinoma, dažniausiai yra auklėjimo Šeimose pasėkmės. Vat ir spėliokite, kokia gali būti Lietuvos ateitis?

Aga

Pažystu tą mokytoją,mano dukra mokėsi!-žinau jos darbo metodus-kad ir kaip keistai skambėtų,bet jie pasiteisina!-o vaikai filmuoja nes patiktukų surinkt nori,bet nepaisant visko atsiliepimai iš vaikų apie mokytoją geri-jie atsimena ją su ilgesiu ir nors jau baigia mokyklą dar vis susirašinėja,klausia patarimų-manau tai daug ką pasako apie mokytoją kaip apie žmogų.Taip jos pamokos specifinės,bet ji rado būdą prie jų priartėti-ir negirdėjau kad vaikai stresuotų dėl to!-nebent pradžioj kai susipažysta būna keista girdėt.

gaila Lietuvos

dar galėjo pridėti žinutę tėvams. Kokie tėvai, tokie ir vaikai. Baisu pagalvoti, kas laukia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS