Ukmergėje – dar 10 koronavirusu užsikrėtusių medikų | Diena.lt

UKMERGĖJE – DAR 10 KORONAVIRUSU UŽSIKRĖTUSIŲ MEDIKŲ

  • 9

Ukmergėje tarp medikų patvirtinta dar dešimt naujų užsikrėtimo koronavirusu atvejų.

Rajone iš viso serga jau 18 medikų.

Kaip rašoma Ukmergės rajono savivaldybės pranešime, laikiname, prie ligoninės Priėmimo ir skubios pagalbos skyriaus įrengtame patikros punkte šiandien ir toliau tikrinami Ukmergės ligoninės medikai, turėję kontaktų su užsikrėtusiais COVID-19.

„Iš jau paimtų 282 ėminių, dešimtčiai nustatytas užsikrėtimas koronavirusine infekcija. Taigi šiai dienai iš viso turime jau 18 ukmergiškių medikų, kuriems patvirtintas COVID-19. Šiandien dar bus patikrinti paskutiniai 50 medikų pagal vadinamą „kontaktinį sąrašą“. O tada bus testuojami visi kiti, be išimties ir nepriklausomai nuo užimamų pareigų ligoninės darbuotojai“, – rašoma pranešime.

Ukmergės ligoninėje iš viso dirba 460 žmonių. Kaip rašoma socialiniame tinkle paskelbtoje informacijoje, po to savo eilės sulauks Ukmergės pirminės sveikatos priežiūros centro medikai –  pradedant Greitosios medicinos pagalbos skyriaus darbuotojais ir baigiant visais kitais likusiais, taip pat be jokios išimties ir nepriklausomai nuo užimamų pareigų – iš viso 160 Ukmergės PSPC dirbančių žmonių.

Teigiama, kad patikrinus visus Ukmergės ligoninės ir Ukmergės PSPC darbuotojus, vėliau bus organizuojamas patikrinimas ir privačiose gydymo įstaigose dirbantiems medikams. Jų skaičiai šiuo metu tikslinami.

„Labai prašome visuomenės nedaryti skubotų išvadų – nesmerkti, nekaltinti, neieškoti kaltų. Turime būti kaip niekad vieningi ir susitelkę, dar labiau atsakingi ir socialiai solidarūs – viskas mūsų rankose. Tik kartu įveiksime visus sunkumus ir iššūkius, o jau po to galėsime ginčytis, aiškintis, kas kaltas ir kas ko nepadarė...Saugokime save ir kitus!“, – rašo  Ukmergės rajono savivaldybės atstovai.

Gairės: koronavirusas, Koronavirusas Lietuvoje, COVID-19 karantinas, COVID-19 saviizoliacija
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

TIKRAI BLOGAI>

Kauno krašte iš 167 atvejų nenubaustas nė vienas saviizoliacijos nepaisęs pažeidėjas IŠVADA VIENA - NEVEIKIA VALSTYBINĖS INSTITUCIJOS. TIKRAI BLOGAI>

Jonas

Klausimas,ar tik įtariama ir bus tikrinama ,ar jau gauti tikri patikros atsakymai,kurie parodo,kad jie serga.

Jonas

Klausimas,ar tik įtariama ir bus tikrinama ,ar jau gauti tikri patikros atsakymai,kurie parodo,kad jie serga.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS