URM primygtinai ragina lietuvius nevykti į Ukrainą, ten esančius – grįžti | Diena.lt

URM PRIMYGTINAI RAGINA LIETUVIUS NEVYKTI Į UKRAINĄ, TEN ESANČIUS – GRĮŽTI

  • 7

Dėl galimų susisiekimo oro keliu trikdžių Užsienio reikalų ministerija (URM) primygtinai ragina Lietuvos piliečius nevykti į Ukrainą, o šiuo metu Ukrainoje esančius Lietuvos piliečius – nedelsiant išvykti iš šalies.

„Prašome išlikti budriems, sekti naujienas, informuoti artimuosius apie savo buvimo vietą ir vadovautis oficialiomis Ukrainos valdžios bei Lietuvos Vyriausybės rekomendacijomis“, – pranešė URM.

Ministerija  atkreipia dėmesį, kad šiuo metu galioja rekomendacija nevykti ir į Baltarusiją.

URM teigimu, Ukrainoje esantys Lietuvos piliečiai turi nedelsiant užsiregistruoti ministerijos internetinėje svetainėje, kad prireikus būtų galima susisiekti dėl konsulinės pagalbos.

Lietuvos ambasada Ukrainoje ir toliau vykdo visas pagrindines funkcijas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Ruošesi ,nesiruoše pulti,bet jeigu yra pranešta , kad susiliaikytų nuo kelionių i Ukrainą ,tai turėtų klausyti.Paskiau nebus argabenti i Lietuvą, jeigu kas.Kaip kas išmanys tada turės patys sau organizuoti sugrįžimą.Pagalvokite .

Antanui

Baikit dėt į kelnes. Rusija net nesiruošia pulti ukrainos, o laukia kol jav apsišauks per visą pilvą... o tada juoksis iš kvailiukų kurie vietoj to, kad gintų užpultas Gruziją, Kymą - pirmieji dėjo į kojas...

Antanas

Karas bus. Vienareikšmiškai. Tam ruošiasi visos pusės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS