A. Valinskas apie pastabas dėl P. Gražulio dukros „Auksiniuose svogūnuose“: tai pseudo vaikų gynėjai | Diena.lt

A. VALINSKAS APIE PASTABAS DĖL P. GRAŽULIO DUKROS „AUKSINIUOSE SVOGŪNUOSE“: TAI PSEUDO VAIKŲ GYNĖJAI

Arūnas Valinskas nesutinka su vaiko teisių apsaugos kontrolierės pastabomis dėl „Auksinių svogūnų“ metu išsakytų komentarų politiko Petro Gražulio ir jo mažametės dukros atžvilgiu. A. Valinskas sako nesuprantantis, kodėl anksčiau P. Gražulio prašymus uždrausti žiniasklaidoje skleisti informaciją apie jo dukrą ignoravusi tarnyba dabar susirūpino mergaitės pasirodymu viešumoje.

„Man skambino pats Petras Gražulis, sakė, kad ir jam, ir Birutei skambino vaikų teisės. Ir jis, kaip tėvas, pasakė, kad tarnybos neturi ką veikti. Tai jei tėvai taip kalba, ką lygioj vietoj čia bando įžvelgti valdininkai?“ – Eltai sakė A. Valinskas.

„Kai prieš 4,5 metų, (...) visuose portaluose ir kanaluose pasirodė informacija apie nesantuokinę jo dukrą, Petras Gražulis kreipėsi į tą pačią tarnybą, kad jie tą informaciją uždraustų. Ir ką tada pasakė tarnyba? Nieko – sakė, kad jis yra viešas asmuo, čia cituoju Petro Gražulio žodžius. Tai šioje vietoje tai yra ne kas kita, kaip ieškojimas šiknoj sliekų“, – teigė A. Valinskas.

Jis atkreipė dėmesį, kad renginyje nebuvo kalbama apie tai, santuokoje ar ne gimė P. Gražulio dukra.

Tai visi šitie pseudo vaikų gynėjai tegul eina nafik.

„Apie nesantuokinę dukrą mes net nešnekėjome, to nebuvo minima“, – teigė ilgametis laidų vedėjas.

„Tai visi šitie pseudo vaikų gynėjai tegul eina nafik“, – pridūrė A. Valinskas.

ELTA primena, kad dėl balandžio 1-ąją transliuotų „Auksinių svogūnų“ apdovanojimų vaiko teisių apsaugos kontrolierė Edita Žiobienė kreipėsi į Lietuvos radijo ir televizijos komisiją (LRTK). Pasak jos, šiame renginyje elgtasi neatsakingai mažametės buvusio parlamentaro P. Gražulio dukros atžvilgiu.

„Manytina, kad šiuo atveju neatsakingai, neetiškai ir neįvertinant visų galimų neigiamų pasekmių elgėsi ne tik vaiko tėvai, bet ir renginio organizatoriai bei transliuotojai“, – teigiama tarnybos atstovų komentare.

Balandžio 1-ąją TV3 televizijoje transliuoti „Auksinių svogūnų“ apdovanojimai viešojoje erdvėje susilaukė kritikos dėl renginio vedėjų pajuokavimų apie P. Gražulį ir jo dukrą. Socialiniuose tinkluose piktintasi, kad apdovanojimų metu buvo aiškiai referuojama į mažametę P. Gražulio dukrą, kuri kartu su buvusiu parlamentaru dalyvavo renginyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (74)

Kodėl ta pati Žiobienė ir Šslaševičiūtė

Nepasirūpino kungo Vidmanto Karevko aukų paviešinimu Lietivos Ryto laikraštyje 2008 , 2009 metais. Panašiais metais kaip ir Kedžio dukros nesvarbu kad ten buvo minima tėvo pavardė. Merginos moterys bet jos tebėra traumuotos. Joms net jokios psichologinės pagalbos neteikė. Sakė kad kunigas sako jų nelietęs ir todėl nereikia jokios pagalbos. Sakė kad ką sako kunigas tai yra šventa. Kunigas ir toliau sukinįjasi tarp mažų mergsičių.

Kęstas

Lietuvoje demokratija neįmanoma. Pirmos Nepriklausomybės metais ji virto Smetonos fašizmu. Antros Nepriklausomybės metais ji virto turtingųjų valdžia, plutokratija. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Visata

Visas tas "šou" - sovietinio narkomano klejonės.Valinskui vis pasipinigauti knieti.Bet kas darosi tiems žmogeliams,koks jų mentalitetas,jeigu jie eina į klaikius renginius.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS