Varguoliams – brangūs miltai (ką pasakys prokurorai?) | Diena.lt

VARGUOLIAMS – BRANGŪS MILTAI (KĄ PASAKYS PROKURORAI?)

  • 3

Prezidentės Dalios Grybauskaitės patarėja sako, kad maisto produktų pirkimas skurstantiems žmonėms išpūstomis kainomis gali rodyti nekompetenciją. Taip Lina Antanavičienė antradienį komentavo Žemės ūkio ir maisto produktų rinkos reguliavimo agentūros konkurso rezultatus.

„Kai pasakojama, kad nežinoma, kokios kainos, ir jas sužinoti užsakomas specialus tyrimas jau po to, kai konkursas paskelbtas - tokie dalykai mažų mažiausiai keistai skamba“, - Žinių radijui antradienį sakė prezidentės patarėja.

„Čia yra gal ir nenoro, ir nekompetencijos. Kiek žinau, tyrimas yra pradėtas (...). Prokurorai turbūt įvertins, šiuo atveju nenorėčiau komentuoti“, - kalbėjo L.Antanavičienė.

Naujienų portalas 15min.lt pranešė, kad konkursą pirkti maisto produktus labiausiai skurstantiems žmonėms paskelbusi agentūra daugumą produktų nupirko labai išpūstomis kainomis.

Dėl šio konkurso Žemės ūkio ministerija jau kreipėsi į prokurorus.

Konkursą laimėjusios bendrovės „Malsena Plius“ generalinis direktorius Gintautas Migonis portalui sakė, kad miltų kainoje atsispindėjo specifinės agentūros nustatytos sąlygos kroviniui, logistikai, produkcijai ir jos kokybei.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ww

Paprasciausiai plauna pinigus arba susitarimo budu perka uzsistovejusia preke,nesvarbu,kad auksta kaina. Prokurorai tureti sita dalyka istirti ir bausti,nes zmones aukoja ne tam,kad kazkas prisikrautu kisenes. Stai kodel as asmeniskai beveik neaukoju,nebent telefonu i vaiku saskaita retkarciais. O siaip turiu tokiu giminaiciu,kuriems reikia pagalbos,tai asmeniskai priperku produktu,vitaminu ir kt. ir nuvezu. Tada nors zinau,kad viskas pateks tam,kam reikia ir kazkas nepasinaudos mano labdara pripildyti savo kisenes.

klanas

kodel visi ziuri i prezidente?ji tik vienas is lietuvos simboliu ir nuo jos niekas nepriklauso...gal kgb klanai turi kompromato apie ja,todel ji nieko negali padaryt,net jeigu ir noretu...premjeras irgi tik statytinis, kaip ir lengvai nuperkami politikai...

tu

Tu iš purpurinė darmajėdė, ka varguoliams valgyti nereikia tu pati iš musų kišenę nes nusišėrusi kiaulė

SUSIJUSIOS NAUJIENOS