Žurnalistai „Taikliausio šūvio“ apdovanojimą šiemet skyrė Alytaus merui | Diena.lt

ŽURNALISTAI „TAIKLIAUSIO ŠŪVIO“ APDOVANOJIMĄ ŠIEMET SKYRĖ ALYTAUS MERUI

  • 1

Žurnalistų sąjungos Vilniaus skyriaus valdyba šiemet „Taikliausio šūvio“ nominaciją skyrė Alytaus miesto merui Nerijui Cesiuliui.

Spalio 16 dieną  UAB „Ekologistika“ padangų perdirbimo gamykloje įsiliepsnojus gaisrui, žiniasklaidoje tai buvo  dienos tema, trukusi bene dvi savaites.  Alytaus meras N. Cesiulis, kol buvo gesinamas gaisras, dienas ir naktis leido kartu su ugniagesiais. Meras tomis dienoms buvo „trys viename“ – ne tik organizavo gaisro gesinimo darbus, rūpinosi ugniagesiais ir gyventojais, bet kartu buvo ir informacijos teikėjas. Tarsi žiniasklaidos atstovas jis savo socialiniuose tinkluose, savivaldybės tinklalapyje operatyviai ir objektyviai informavo miesto ir šalies gyventojus apie padėtį gaisravietėjė, o kartais pažerdavo kritikos ir biurokratams. N. Cesiulis atliko ir ketvirtosios valdžios funkciją.

Žurnalistų sąjungos Vilniaus skyrius, kaip ir kiekvienais metais, šiemet rinko žiniasklaidos priemonę ar žurnalistą, kuris vertas „Taikliausio šūvio“ nominacijos. Šis prizas teikiamas radijo, televizijos, interneto ar spaudos žurnalistams, buvusiems svarbiausių įvykių centre, objektyviai atspindėjusiems metų aktualiją.

Šiemet, Vilniaus skyriaus valdyba, ieškodama „Taikliausio šūvio“ pažvelgė kiek plačiau ir nusprendė vertinti ne tik žurnalistinį darbą, bet ir pilietiškumą, atsakomybę ir šiai nominacijai pristatė Alytaus miesto merą N. Cesiulį.

GALERIJA

  • Žurnalistai „Taikliausio šūvio“ apdovanojimą šiemet skyrė Alytaus merui
  • Žurnalistai „Taikliausio šūvio“ apdovanojimą šiemet skyrė Alytaus merui
  • Žurnalistai „Taikliausio šūvio“ apdovanojimą šiemet skyrė Alytaus merui
Arūno Sartanavičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

OHO --žiniasklaidos SKALIKAI,

INFORMATORIŲ---už pastovų š m ė ž a v i m ą tv ekranuose gaisro metu , bei s m a l u o t ą NOSĮ --apdovanojo n u g r i a u ž t u " KAULU".--- Apgailestauju , kad per DŪMUS skalikai "nesugebėjo" pastebėti t i k r ų j ų GAISRO gesinimo didvyrių,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS