Policijos laimikis: per vieną naktį - penki vagys | Diena.lt

POLICIJOS LAIMIKIS: PER VIENĄ NAKTĮ - PENKI VAGYS

Ketvirtadienio naktį Vilniaus Patrulių rinktinės pareigūnai, sekdami „karštais“ pėdsakais, sulaikė penkis profesionalius vagis, švarinančius vilniečių namus ir automobilius.

Apie 2.20 val. Fizikų gatvėje du vagys bandė įsibrauti į namą. Atvykę patruliai, netrukus su įkalčiais sulaikė du įtariamuosius 21 metų V.M. ir 26 metų Š.M.

Abu vagys ant batų buvo užsimovę polietileninius maišelius, su savimi turėjo įvairių įrankių durų spynoms išlaužti.

Įtariamieji pristatyti į Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Pareigūnų teigimu, įtariama, kad jie gali būti įvykdę ir daugiau tokio pobūdžio vagysčių.

Apie 2.15 val. pareigūnams buvo pranešta, kad Skroblų gatvėje prie 29-uoju numeriu pažymėto namo aplink mašiną sukinėjasi įtartinas asmuo. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstas patrulių ekipažas. Atvykę policininkai eidami „karštais“ pėdsakais sulaikė ilgapirštį.

Jis buvo pristatytas į Vilniaus antrąjį policijos komisariatą. Nustatyta, kad tai 23 metų R.V.

Vaikinas pareigūnams prisipažino, kad bandė įsibrauti į automobilį, o prieš tai Birželio 23-iosios gatvėje esančiame kieme, išdaužęs automobilio durų stiklą, bandė apšvarinti dar vieną automobilį.

Apie 4.30 val. Žolyno gatvėje, prie 6-uoju numeriu pažymėto namo, patruliai pastebėjo du įtartinus asmenis, sprunkančius iš kiemo. Kaip vėliau paaiškėjo, tai 33 metų G.S. ir 29 metų D.M., kurie Debesijos gatvėje iš namo laiptinės pavogė dviratį.

Abu įtariamieji pristatyti į Vilniaus pirmąjį policijos komisariatą.

Gairės: sulaikyti vagys
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS