Vilniaus rajone autobusų stotelėje rasti du vaikai | Diena.lt

VILNIAUS RAJONE AUTOBUSŲ STOTELĖJE RASTI DU VAIKAI

Vėlų antradienio vakarą Vilniaus rajone, autobusų stotelėje, rasti vieni buvę su mažamečiai vaikai. Neblaivi motina atsirado vėliau.

Maždaug trijų ir vienerių metų vaikai patikti apie 23 val. Kinelių kaime, autobusų stotelėje "Kineliai", pranešė Policijos departamentas.

Pareigūnai juos nuvežė į Vilniaus ligoninę.

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato viešųjų ryšių specialistas Paulius Radvilavičius BNS informavo, kad jau rasta neblaivi vaikų motina. Paaiškėjo, kad ji mažamečius paliko nelabai pažįstamai sugėrovei, o kai grįžo, neberado nei jos, nei vaikų.

Pareigūnai aiškinasi, kaip vaikai atsidūrė autobusų stotelėje.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Jį kontroliuoja Vilniaus rajono apylinkės prokuratūra.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

mizantropas

na ką jūs, visi, juk anot žiobienės geriau tokia motina, nei vaikų namai. Tikrai geriau tokia alkoholikė, kuri palieka visai mažutėlius vienus naktyje, tai kaip su tokiomis motinomis elgtis? Gal žiobienė patars? Beveik žinau, kad tie vaikučiai bus grąžinti alkoholikei motinėlei, vargšai vaikai, žodžių nėra. Nors į tokios padlos namus dažniau užsuktų ir tikrintų soc.darbuotojos, kurias irgi reikia kontroliuoti, ar gerai ir sąžiningai atlieka savo darbą. Jos pasijudina tik įvykus nelaimei.

xxx

nelaimingi mazuciai teturedami tokia motina,kuriai nerupi kur vaikai yra ar jie saugus ir sotus-terupi tik paciai prisistriaubt

o siaubas

is kur tokiu "motinu" randasi. Vargsai vaikuciai :(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS