„Google“ vadovas apie S.Jobsą: jis geriausias verslo lyderis | Diena.lt

„GOOGLE“ VADOVAS APIE S.JOBSĄ: JIS GERIAUSIAS VERSLO LYDERIS

Nepaisant to, kokia Jūsų nuomonė apie "Apple" įrenginius, sunku paneigti tai, jog Steve'as Jobsas yra vienas geriausių verslo lyderių istorijoje. Kaip žinia, "Apple" įkūrėjas ne per seniausiai atsistatydino iš "Apple" vadovo posto, tačiau jis vis dar yra dalis kompanijos ir prie jos gali prisidėti kaip kompanijos pirmininkas (angl. Chairman). 

Jobs'o vadovavimo metu, „Apple“ pristatė nemažai produktų, kurie tapo pelningiausiais produktais technologijų pasaulyje. Tikriausiai ir dėl to „Google“ vadovas Ericas Schmidtas puikiai atsiliepė apie šį „Apple“ įkūrėją. Schmidtas pareiškė, kad Jobs'as yra geriausias vadovas per pastaruosius 50 ar 100 metų. 

Šis pareiškimas sugretino Jobs'ą su tokiais žmonėmis, kaip Henry Fordas ar John D. Rockefelleris, kurie, praėjus daugiau nei pusei amžiaus, gerai žinomi ir vertinami dar dabar. Jobs'as prie „Apple“ kompanijos vairo stovėjo du kartus: nuo 7-tojo dešimtmečio iki 1985 metų ir nuo 1997 iki 2011 metų. Būtent per pastarąjį laikotarpį jo valdoma kompanija sužibėjo bei buvo išleisti „iMac“, „iPod“, „iPhone“ ir „iPad“ produktai.

Gairės: Apple, Steve Jobs
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS