Kaip iš „Google Paieškos“ pašalinti nepageidaujamas savo nuotraukas? | Diena.lt

KAIP IŠ „GOOGLE PAIEŠKOS“ PAŠALINTI NEPAGEIDAUJAMAS SAVO NUOTRAUKAS?

Tikriausiai kiekvienas esame bandę į „Google Paiešką“ suvesti savo vardus ir žiūrėti, kokius rezultatus parodys interneto gigantas. Neabejotina, kad šia veikla užsiima ir būsimi darbdaviai. Ką daryti, jei „Google Vaizduose“ yra nuotraukų, kurių jūs nenorėtumėte, kad pamatytų interneto vartotojai? Nėra padėties be išeities. Pats paprasčiausias variantas yra šis:



Apartmenttherapy.com siūlo dar keletą sprendimo būdų.

Jei esate eilinis interneto vartotojas:

Ištrinkite nuotrauką iš savo internetinių puslapių: „Facebook“, „Twitter“, „Flickr“ ir kt. Kai ištrinate nuotrauką, tai dar nereiškia, kad jūsų vaizdai dingsta iš „Google Paieškos“. „Google“ pirmines paieškos nuotraukas laiko savo serveriuose ir į jūsų puslapius permeta tik tuomet, kai norite nuotrauką pamatyti pilno dydžio (angl. „fullsize image“). Nuotraukos nebeliks, kai „Google“ atnaujins savo duomenis. Šį procesą pagreitinti galite  URL adresą įvedę „Google Content Removal“ ir pateikę norą pašalinti duomenis.

Jei esate „žvaigždė“:

Jei esate visuomenėje žinomas asmuo ir prieiti prie puslapių, kuriuose jus kompromituojančios nuotraukos, negalite, kreipkitės į tinklalapio administratorius. Jums reikės paaiškinti, kodėl norite, kad nuotraukos būtų nebematomos „Paieškoje“ ir pasiūlykite pakeisti senas nuotraukas reprezentatyvesnėmis. Kai nuotraukos bus pašalintos, tereikia pakartoti veiksmą „Google Content Removal“ puslapyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Asta

Kaip pasalinti nuotraukas is seno facebook paskyros bet nezinau slaptazodzio.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS