Anoniminiai laiškai neįbaugins | Diena.lt

ANONIMINIAI LAIŠKAI NEĮBAUGINS

Vos tik laikraštis išspausdino mano pastebėjimus „Liko gumbuoti stagarai“ („Klaipėda“, 2024 03 19), tuoj prasidėjo reakcija. Kai kas puolė piktintis „Karšto telefono“ skiltyje, kai kas šaipytis, o kai kas į mano pašto dėžutę mėtyti anoniminius laiškus su grasinimais. Labai gražu.

Tačiau noriu pastebėti, kad dėl tokių veiksmų K. Donelaičio skvero medžiai netampa nei jaunesni, nei saugesni, nei gražesni. Aš ir toliau laikausi savo nuomonės, kad tuos gumbuotus augalus šioje aikštėje reikia išpjauti visus. Kol neįvyko nelaimė. Ir jokie fanatikai ar šiaip psichiškai nelabai adekvatūs gamtos „mylėtojai“, rašinėdami anoniminius laiškus, neįbaugins.

Dar kartą kartoju: K. Donelaičio skvero medžius reikia išpjauti, nes jie yra nesveiki, susisukę, neestetiški ir pavojingi žmonėms. Todėl sprendimas turi vienąkart būti priimtas adekvatus.

O ir kavinės šioje vietoje, nors tam prieštarauja meras, tikrai reikėtų. Tai suteiktų aikštei solidumo, o gyventojams būtų tikra rekreacijos vieta.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Už medžius!

Nesveiki yra tie, kurie pjauna sveikus medžius. O Klaipėdos laikraštis, kaip matau, palaiko tokius šizikus, kurie kėsinasi į medžius. Nes, matyt, bijo savivaldybės.

Vaitivičiui

Ar tu fšizofrenikas?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS