Ar verta buvo dėl galimybių paso supriešinti visą tautą? | Diena.lt

AR VERTA BUVO DĖL GALIMYBIŲ PASO SUPRIEŠINTI VISĄ TAUTĄ?

Niekada nebuvau prieš skiepus. Laukiau, kada ir mus pradės skiepyti nuo koronaviruso. Kai tik atėjo eilė, nedelsdama pasiskiepijau. Ir jau laukiau trečiojo skiepo.

Negalėjau net įsivaizduoti, kad kažkas gali protestuoti prieš skiepus, prieš mokslo pasiekimus.

Prisimenu, kai nebuvo skiepų, per karantiną, saugojomės patys ir saugojome savo artimuosius, neprisileidome kitų žmonių, nekontaktavome, niekur nesivažinėjome ir ligą buvome įveikę.

Dabar visos pajėgos skiriamos skiepams ir galimybių pasui. Lietuva supriešinta.

Nors turiu du skiepus ir galimybių pasą, vis tiek užsikrėčiau virusu.

Vyriausybės atstovai visiems aiškina, kad paskiepyti persirgsime lengviau, tačiau dešimt dienų vis tiek išbuvo aukšta temperatūra, kurios nusimušti nebuvo galimybės.

Visi tie "pasai" yra vien parodymas, kad ir mūsų Vyriausybė kažką dirba. Tik naudos iš to kaip iš žilo ožio: nei vilnos, nei pieno.

Prisiskambinti gydytojui – utopija. Jau vien tas "jūs paskambinote... spauskite vienetą…" žmogų varo į neviltį ir tik paaštrina ligos simptomus.

O jei taip "pumpuoji" keturias valandas be pertraukos ir girdi vis tą pačią telefoninio roboto "maldelę", bet tik ne gyvo žmogaus balsą, silpnesnių nervų žmogui gali ir neatlaikyti širdis.

Pagaliau prisiskambinau, bet sužinojau – gydytoja atostogauja. Gerai, kad sutiko pakonsultuoti kita, kuri ir išrašė antibiotikų.

Nežinau, kiek dar sirgsiu. Jei antibiotikai nepadės, teks vykti į ligoninę.

Sirgdama ir turėdama daug laiko sau pamąsčiau: nei skiepai, nei galimybių pasas mūsų negydo. Vietoj įkyrios reklamos skiepytis geriau valdžia būtų sudariusi daugiau galimybių neužsikrėsti.

Dabar gi su tuo galimybių pasu einame "kiaurai". Ir pati taip ėjau.

O išvada kokia? Tie, kurie nesiskiepijo, saugo save, o mes, pasiskiepijusieji, – nelabai, nes tikime, kad ta liga mus aplenks.

Ir ar verta buvo supriešinti tautą dėl to, kas tikrai neaktualu ir neatitinka savo paskirties? Kaip tūlas žemaitis pasakytų: "Velniams man tas pasas reikalingas".

Savo kailiu patyriau, kad visi tie "pasai" yra vien parodymas, kad ir mūsų Vyriausybė kažką dirba. Tik naudos iš to kaip iš žilo ožio: nei vilnos, nei pieno.

Į antivakserių pusę dar nestoju, bet daug kas mano sąmonėje įgavo kitokią reikšmę, nes šitie galimybių pasai – tik dar viena mūsų Vyriausybės nesąmonė.

Neagituosiu nesiskiepyti, bet tuos pasus galime panaudoti tik geroje vietoje, nes jie ne gydo, o suteikia žmogui laisvę laisvai vaikščioti ir užzarazinti kitus.

Kai pasižiūriu per televiziją visą tą "šou" su visais tais galimybių pasais ir gąsdinimais, net juokas suima.

Žmonės, atsipeikėkite! Jau daugiau kaip pusė Lietuvos serga ar persirgo.

Dabar yra tikras užsikrėtimų vajus ir jis prasidėjo pasirodžius pasams, nes pasas duoda laisvę visur nevaržomai judėti.

Nejaugi niekas mūsų valdžiai nepasakys, kad karalius – nuogas? Ir kiek ilgai šoksime pagal jų kvailą muziką, nes daugelis žmonių net kaukių nebedėvi, mat turi galimybių pasą.

Rašau drąsiai, nes pati viską savo kailiu patyriau ir, turėdama pasą, jaučiausi nemirtinga.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Antanas

Priešinasi pasiskiepijusieji.

To to julijai

Aveles, laikas trečiam skeipyri juk tikite mokslu duokite trečią petį.. ps. Kol vyksta eksperimentas ty vakcina nelegimimi nėra jo į save pilti, beto nėra tuo klausimu atsakomybės nei iš valdžios nei iš gamintojo. Anksčiau bandymai vykdavo laboratorijose

Dabar jis reikalingas, kol nesiskiepija

Koks tai supriešinimas, neskleiskite erezijų. Kai bus pasiskiepijusių tiek kiek Olandijoje ir Danijoje- jų nereikės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS