Dainininko dar neskubėkime teisti | Diena.lt

DAINININKO DAR NESKUBĖKIME TEISTI

Norėčiau ir aš pasisakyti dėl to operos dainininko, kuris dainavo Baltarusijoje.

Taip, linksminti despotų (net ir už pinigus) nederėtų. Ypač visokių putinų ir lukašenkų. Ypač dabar.

Tačiau tas šventeiviškas linčas, kuris po kiekvieno panašaus atvejo išryškėja Lietuvos žiniasklaidoje ir socialiniuose tinkluose, jau verčia vemti.

Reikia suvokti, kad ne visi šiame gyvenime yra mandelos, havelai, valesos ar sacharovai.

Ne visi turi tokius tvirtus "kiaušus", kad be jokio užnugario parodytų špygą putinams ir lukašenkoms arba mestų jiems iššūkį.

Dauguma žmonių apskritai menkai domisi politika. Jiems svarbiausia pavalgyti, apsirengti ir t. t., o tokie, kaip Václavas Havelas ar Lechas Wałęsa, sudaro labai svarbią, bet menką visuomenės dalį.

Tad nėra ko stebėtis, kad sportininkai, dainininkai, šokėjai linksmina tironus.

P. S. Egidijaus Dragūno-Selo atvejis – kitas. Vien vieši raginimai atnešti konkretaus fizinio asmens galvą – labai rimtas nusižengimas.

Net jeigu tai buvo pokštas, kas nors jį gali suvokti tiesiogiai ir pasikėsinti į žmogaus gyvybę. Tą galiu pasakyti net aš, nebūdamas teisininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Panevėžys

Pamenu po karo buvo sunku gyventi Prie vokečio tada visa europa buvo sklepuose o žydu tauta konclageriuosė deginami gyvi įpač daug duju kameru buvo lenkijoje Aš pamenu kaip baisu buvo dienom sklepe be šilumos be maisto be saules Dabar nepamenu kiek laiko taip vargom kol sulaukėm rusu kareivėliu kurie mus išlaisvino

to R

DORA TAUTOS DALIS IR NESMERKĖ GER VIŠNIAUSKO O TIE LANDZBERGIO SUKURSTYTI TARNAUJA SENAM KGBistui IKI MIRTIES TAUTA MATO KAD JIS KAIP MARAS UŽNEŠTAS ANT LIETUVOS SUPYKINO TAUTA O VAKCINOS NĖRA GAL BUS RAMIAU KAIP PADĖS ŠAUKŠTA INTRIGANTAS GAILA JAUNI MIRŠTA O SENI NIEKŠELIAI LANDZBERGYS ADAMKĖVIČIUS VIS DAR KRUTA PRIFARŠIRUOTI SCWABINIU VITAMINU

Tremtinė

Nesinori skaityti tu dabartiniu straipsniu nes baisu kas darosi lietuvoje Ir man labai liudna kaip dabartinė kažkokiu tai idijotu prie ju prisiplakėliu bailiu geriau dergia dorus lietuvos žmones kad tik nepapultu po landzberginiu KGB komunistu sedinčiu teisėsaugoje nuteisimo iš darbo išmetimo ir dar visokio elgesio su tauta Ponuli kuprotas senas leninizmo dėstytojau jeigu jau kalbi tai apie viska o tu išgama dabar tarnauji jankiam tai ka nepatogu Kaip tavo draugai jankiai sudegino Nagasaki Oklachoma kaip tame katile kuri užkurė jankei išvirė vaikai seneliai Kaip ukrainoje prof rumuose degė 200 žmoniu Prisimink save ir dabar parodo kaip ukrijoje iškėles raqnkas rėki UŽKURKIM MAIDANUS VISOJE UKRAINOJ Mano šeimoje buvo uždrausta minėt tavo seno niekšo pavarde Dabar tautai uždrausta komentuot tave Ir saugomas esi nes bijai kad kas pripjaus už 50metu tarnyste stalinuiAš tokiem kaip tu už žuvusius savo senelius NEDOVANOJU girdi LIUCIPERI tautos nai kintojau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS