Generolas, kuris rodė, ką turi | Diena.lt

GENEROLAS, KURIS RODĖ, KĄ TURI

Daugelį žmonių Rusijoje, jau nekalbant apie Ukrainą ir Lietuvą, papiktino internetu plintantis vaizdo įrašas, kuriame Rusijos kariuomenės generolas demonstruoja savo tarpkojo „grožybes“.

Vaizdo įraše, kurį paskelbė „Cheka-OGPU“, matomas tik rankšluosčiu apsijuosęs nuogas RF Sausumos pajėgų vyriausiojo vado pavaduotojas, buvęs Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino įgaliotasis pasiuntinys, generolas Aleksandras Anatoljevičius Matovnikovas. Jis yra Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų Baltarusijoje sausumos pajėgų atstovas.

Pasklidusiame vaizdo įraše 57 metų generolas atrodo itin pikantiškai. Iš pradžių jis sukinėjasi per savo didelį pilvą persijuosęs baltu rankšluosčiu, tačiau paskui tą rankšluostį nutraukia nuo savęs, kelis kartus parodydamas savo lyties organus ir sėdmenis. Vaizdelis toks, tarsi šoktų striptizą. Neatrodytų, kad vyriškis yra girtas ar išgėręs. Kaip vėliau pajuokavo A. Nevzorovas, „ir rūstusis generolas drąsų penį štai parodė“.

Sakoma, kad šiuo metu šis vyras yra aistringas Minsko restoranų lankytojas ir visokių ne visai pavyzdingo elgesio ponių žinovas.

Taip pat teigiama, kad Sirijos ir RF didvyris, generolas A. Matovnikovas mėgsta perkelti atsakomybę už sprendimų priėmimą jam pavaldiems pareigūnams ir taip kopti karjeros laiptais.

Jau juokaujama, kad Rusija išsiuntė savo „geriausius“ generaliteto atstovus, kad „sunkiose kovose“ paremtų Aliaksandrą Lukašenką.

Jei jau generolai šoka striptizą, neturėtų stebinti tai, kas įvyko Mačuliščių aerodrome netoli Minsko.

GALERIJA

  • Generolas, kuris rodė, ką turi
  • Generolas, kuris rodė, ką turi
  • Generolas, kuris rodė, ką turi
  • Generolas, kuris rodė, ką turi
Vaizdo įrašo stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

kremliaus autai

Ten dauguma iskrypeliai.

irena

o ką daugiau gali parodyti, jeigu tik tiek teturi

nuomonė

Koks šlykštus senis,pilvą išvertęs,ką jau ten jis demonstruoti galėjo-pusę šešių
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS