Je Suis Charlie Sheen | Diena.lt

JE SUIS CHARLIE SHEEN

Jau kitą savaitę prasideda adventas – susikaupimo ir tylos metas. Laukimo, kai vėl galėsime paminėti Jėzaus iš Nazareto du tūkstančiai šešioliktąjį gimtadienį. Tai sudėtingas laikas, mat šiam metui sudarytas ilgas draudimų sąrašas: negalima gerti alkoholio, kirpti avių bei kirsti miške malkų. Ką tuomet veikti? Apsvarstyti, ką nuveikei praėjusiais metais. Savo darbų viešai nedeklaruosime, užtat, kaip ir dera, apkalbėsime kitų nuodėmes bei skirsime sakralinį jų išrišimo receptą.

Taigi, jūsų dėmesiui dešimt nuodėmingiausių planetos atstovų, kuriems raguotasis, remiantis "WikiLeaks" atskleistais dokumentais, jau paruošė sieros rūgšties kubilus pragare.

10. Kim Kardashian. Ji nusipelnė visų bausmių, aprašytų Biblijoje, vien todėl, kad mes jau daugybę metų, beveik kasdieną verčiami skaityti apie ponią Kim arba jos šeimą. Kardashianai tą, Kardashianai aną. Vienas pasikeitė lytį, antras gundė visus savo pasturgaliu ir t. t. Būtų dar niekis, jeigu nors kuris būtų ką nors nuveikęs muzikoje, kine ar pan., bet, jei atvirai, šie žmonės niekuo nenusipelnė jiems rodomo dėmesio. Visi jie yra tobulas didžios nuodėmės, vadinamos Puikybe, įsikūnijimas. Jeigu norės išvengti pragaro, jiems teks tuojau pat nešdintis iš interneto bei TV, nusipirkti negyvenamą salą ir ten praleisti savo likusį gyvenimą.

9. Olivieris Stone‘as – už tai, kad susuko Kremliui palankų dokumentinį filmą apie Maidaną ir dabar kuria meninį filmą apie Edwardą Snowdeną. O.Stone‘as nusidėjo ne tuo, kad atstovauja mums priešiškai ideologijai. Na, gerai, jis nusidėjo ir tuo, bet svarbiausia, Olivieri, mielasis, negalima kurti filmų apie tokius naujus įvykius. Supranti, turi praeiti šiek tiek laiko, kol visuomenė pajus jų padarinius ar įtaką. Tik tada bus galima konstatuoti, jog jie galbūt nusipelnė būti įamžinti kine. Išpirkimas: dešimt "Sveika, Marija". Atleidžiame, nors tau už politines pažiūras ir norisi išlupti visus dantis, tačiau, pažiūrėjus "Būrį" arba "Gimę žudyti", pagauname save kuždančius: "Atleisk jam, Viešpatie, nes jis kartais sukuria gerus filmus, bet dažniausiai nežino, ką daro".

8. Graikų tauta. Už tai, kad antrą kartą užlipo ant to paties grėblio – vėl išsirinko populistinę bolševikų partiją. Dar labiau viską komplikuoja tai, kad tie bolševikai sukėlė paniką viso žemyno ekonominiame gyvenime ir galų gale sutiko pasirašyti graikams dar prastesnę sutartį, nei ES galvos siūlė konfrontacijos pradžioje. Balsuoti už tą pačią partiją gali tik graikai. Bausmė – amžina užmarštis.

7. Donaldas Trumpas. Kaip ir K.Kardashian, jis atstovauja dar vienai didžiajai nuodėmei – Gobšumui: turėdamas visus pasaulio pinigus, šis džentelmenas užsigeidė dar ir valdžios. Tikime, jog JAV rinkėjai paneigs SSRS platintus anekdotus apie kvailus "amerikonus" ir išsirinks normalų kandidatą. Kas yra normalus kandidatas į JAV prezidento postą? Bet kas, tik ne D.Trumpas.

6. Angela Merkel – dar viena didžiosios nuodėmės "savininkė". Šį kartą Geismo (palaidumo, ištvirkimo). Vokietijos fiurerė ne tik politiškai patvirkusi dama, ji turi potraukį mazochistiniams bei sadistiniams iškrypimams. Kaip ir daugelis vyresnio amžiaus vokiečių, Angela jaučiasi kalta dėl holokausto ir Antrojo pasaulinio karo, kolonializmo, vergijos, tad kankina save ir kitus Europos autochtonus pabėgėlių krizės akivaizdoje nesiimdama jokių radikalių sprendimų ir taip užleisdama vietą VVP marionetėms (pvz., Mari Lepen). Žinok, Angela, sunkus tavo atvejis, net bausmę sugalvoti keblu. Pradžioje reikės gero psichiatro.

5. Žurnalas "Cosmopolitan". Kartą vienas tipelis, paklaustas, kodėl nori kopti į Everestą, atsakė: "Todėl, kad jis yra". Tą patį norisi pasakyti ir apie šį žurnalą, purpuru atsiduodantis glamūras verčia vemti, o kai nueini į filmą "Amerikietiška afera" ir netikėtai sužinai, jog šį seansą "globoja" "Cosmopolitan", belieka raudonuoti iš įniršio ir melstis, kad apie tavo apsikvailinimą niekas nesužinotų. Be to, šis žurnalas propaguoja visas mirtinas nuodėmes, įskaitant ir porą lengvesnių, pvz., Bukumą. Bausmė – išnykti iš parduotuvių lentynų.

4. "Islamo valstybė" – už tai, kad įstūmė Vakarus į sunkią dilemą: "Eisi į kairę – džihadistui į nagus pakliūsi, į dešinę – V.Putinui batus šluostysi". Bausmė – vienas branduolinis smūgis.

3. Charlie'is Sheenas. Žmogus-kompostas, užgesusi Holivudo žvaigždė veltui laiko neleidžia. "WikiLeaks" informacijos duomenimis, filmų "Būrys" ir "Wall Street" aktorius rūko kokaino kreką ir mylisi su viskuo, kas juda – moterimis, vyrais ir transseksualais. Ypač Charlie'ui patinka pornografinių filmų žvaigždės, kurioms jis už naktį moka po 25 "gabalus". Dievas jau nubaudė Charlie'į – internete galima įsigyti marškinėlių su ironišku užrašu: "Je Suis Charlie Sheen", o paties aktoriaus gyslomis teka ŽIV. Tiesa, jis galėtų nuvykti į ISIS valdas ir užkrėsti visą jų haremą. Taip šis gyvas lavonas atneštų bent kokios nors naudos normaliai visuomenei.

2. Miley Cyrus. Už tai, kad negraži, kvaila, nemoka dainuoti, o svarbiausia, propaguoja iškrypimus tarp jaunesnio amžiaus asmenų. Prieš keletą dienų ji koncertavo prie tarpukojo prisirišusi milžinišką falo imitaciją. Panelė Cyrus privalo apsirengti, paskutinį kartą padainuoti, tada įstoti į vienuolyną ir likusį gyvenimą praleisti tarp keturių sienų. Tik taip jai galbūt atsirastų vilties.

1. VVP. Už tai, kad užpuolė Ukrainą, žudo nepriklausomus žurnalistus ir opozicijos atstovus. Už tai, kad melagis ir veidmainis. Už tai, kad iki jam politiškai naudingo momento nedrįso pripažinti, jog lėktuvo sprogimas Egipte – teroro aktas. Už tai, kad dabar vaizduoja kovotoją su terorizmu, kai pats yra tikriausias smurtautojas. Už tai, kad numušė Malaizijos oro linijų lėktuvą. Bet svarbiausia, už tai, kad sukompromitavo visų po Svarstyklių ženklu gimusių asmenų reputaciją. Juk po šiuo ženklu gimė Johnas Lennonas, Oscaras Wailde‘as, Stingas, Catherine Deneuve, Bruce‘as Springsteenas, Michaelas Douglasas, Catherine Zeta-Jones, F.S.Fitzgeraldas, "Red Hot Chili Peppers" bosistas Flea, Tomas Petty ir t. t. Vladimirai, na, kaip jums ne gėda? Bausmė – apsirengus meškos kostiumą balalaika sugroti JAV himną, o vėliau prisikalti sėklides prie grindinio Raudonojoje aikštėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS