Kas atgaivins žmonių padorumą? | Diena.lt

KAS ATGAIVINS ŽMONIŲ PADORUMĄ?

Palyginti neseniai Vilniuje jau laisvesne maniera buvo pravestas dar vienas seksualinių mažumų paradas. Kaip ir daugelis, nesu didelis panašių renginių šalininkas, ypač kai jų organizatoriai vis atviriau ir drąsiau rodo jiems priimtiną seksualumo "esmę".

Kai kurie savo seksualinį nukrypimą dar paryškina besipuikuodami seksualiu moterišku rūbeliu ir ryškiais pasidažymais, "bučkių" demonstravimu ir panašiai.

Vargu, ar demonstruodami tokius savo propaguojamus seksualinius nukrypimus, tie žmonės sukels visuotinę meilę jiems.

Yra šalių, kur net įvairūs pasimeilinimai, pasibučiavimai viešose vietose tarp skirtingų lyčių yra draudžiami, o čia mus norima pripratinti prie tų keistų viešo pasimylėjimo būdų.

Senuosiuose Vakaruose tie nukrypėliai sau leidžia begėdiškumo rekordus. Ir kodėl tie visi nukrypimų propaguotojai turi būti mums pavyzdys?

Manęs nežavi ir to vadinamojo normalaus sekso propagavimas meniniuose filmuose, kur suvaidintoms sekso scenoms skirti ilgiausi epizodai, o ir nešvankių pašmaikštavimų herojų bendravime netrūksta.

Kažkodėl filmų režisieriai labai mėgsta rodyti scenas vyrų tualetuose ir kažkodėl mano, kad tos scenos žavės ir žiūrovus.

Nesuprantu ir daugelio vyrukų, ypač dabar, šiltą vasarą, kai daugelis dėvi trumpas kelnytes viešose vietose. Kad ir autobusuose sėdi išsidrėbę, plačiai išsižergę, nejaučiantys nė trupučio gėdos, kad jų poza ir plaukuotos kojos ne visus gali žavėti.

Krinta į akis ir tai, kad jau kelintas mėnuo mūsų radijo, televizijos bei kai kurie meno žmonės lyg mažvaikiai vis kartoja iš Ukrainos fronto atėjusią nepadorią frazę apie rusų laivą.

Vargu, ar tuo keiksmažodžiu kas nors išgąsdins okupantus, nes patys rusai keiksmažodžių sferoje yra pirmaujančiųjų gretose pasaulyje.

Vėlgi, karas karu, bet ir karo metu galioja moralinio pobūdžio reikalavimai.

Taip pat reikalaujama nedaryti karinio pobūdžio nusikaltimų, civilių, belaisvių atžvilgiu.

Manau, kad ir keiksmažodžius vartoti, kartojant juos daugybę sykių, darant iš jų savotišką šou, nėra labai jau pagirtinas dalykas. Tokia necenzūrinė leksika žemina ir jos vartotojus.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Mauglis

Rudieji šunys kelia tik neapykanta

idomu kas cia atsitiko su kauno diena?suo pakastas?

Pakanka demoralizuoti jaunima. Pakanka anglosaxsu propogandos. Mes turime savo istorija, savo kultura, religija ir savo tvirtus seimos pamatus.

Na

Tik ne margaspalviai maršai ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS