Kur dingo rinkimų kampanija? | Diena.lt

KUR DINGO RINKIMŲ KAMPANIJA?

Gerai kažkas pastebėjo „Klaipėdoje“, kad pas mus nevyksta jokia rinkimų į šalies prezidentus kampanija. Praėjusią savaitę jau buvo paskelbti visi oficialūs kandidatai, tarp kurių yra milijonierių, tačiau nematyti nei plakatų, nei skelbimų su viešinamais pretendentų veiklos tikslais. Nėra ir jokių debatų, kad ir žmonės galėtų užduoti klausimus ir išsakyti savo godas norintiesiems užimti aukščiausią valstybės postą.

Iš tiesų čia galima būtų imti pavyzdį iš JAV. Ten rinkimų kampanijos yra ypač aktyvios. Vien jau kai rinko tą Donaldą Trumpą, rinkėjų susirinkdavo stadionai ir visi jie raudonuodavo kepuraitėmis su jo rinkimų kampanijos šūkiu. Tikras pavyzdys Lietuvai.

O pas mus kas vyksta? O pas mus nieko nevyksta. Gal tie kandidatai išvis negalvoja apie rinkėjus, gal tiesiog mano, kad juos ir taip išrinks?

Sako, kad kampanija vyksta feisbuke. Tačiau mes, pagyvenę žmonės, feisbuku nesinaudojame, tačiau, kiek matydavau rinkimų dienomis, daugiausia ateina balsuoti senjorų, jaunuolis tai tik vos vienas kitas. Taigi feisbukas nebalsuos, balsuos pensininkai. Tik ar balsuos už tuos, kurie net neprisistato žmonėms?

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

verneris

Nedingo,vyksta šlykščiausiu būdu .Išskirtinėmis salygomis vieniems ir repredijomis kitiems .Aukštas ir gražus prezidentas išlindęs į TV pareiškė kad jei išrinksite mane ,tai išmesiu iš posto žemės ūkio ministrą ??? O kodėl to nedarė kada ūkininkai reikalavo? Eilinis melas pinigų maišo.kokia svetima gėda matat tokias manipuliacijas .Šlykštukas žino ,kad LT feodalai valdo kaimą ir jei lieps eiti į rinkomus ir jo nerinkti ,tai kaimas tai padarys .Tai pakišo ūkininkams pažadą kurį ir užmirš.Nesimaukite ant to kabliuko ..Jo ministrai visi tik šūdų gabalai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS