Kur išgaravo buvęs mandagumas? | Diena.lt

KUR IŠGARAVO BUVĘS MANDAGUMAS?

Negaliu suprasti, kas atsitiko siuntinių gabenimo bendrovei "Omniva"? Dabar daug kas užsisako prekes internetu. Jas atveža ir įdeda į siuntinių dėžutes, kurios yra kiekviename mieste. Labai patogu.

Tačiau kiekvienąkart tiesiog pakerta į telefoną gauta SMS trumpoji žinutė apie jau atgabentą siuntinį. Spręskite patys iš "Omniva" atsiųstos rašliavos: "Labas, gavai siunta i pastomatas. Atsiimk su kodu..., grazink su ... Del didelio siuntu kiekio, prasome skubiai atsiimti siunta. Tavo dziaugsma saugosime iki..." (kalba netaisyta).

Kas čia dabar? Jeigu čia toks humoro jausmas, tai kokio kolūkio fermoje jis sugalvotas? Ir kodėl tekste nėra lietuviškų raidžių ir jis yra su klaidomis? Kodėl, pagaliau, į mokantį pinigus klientą kreipiamasi nemandagiai – antruoju asmeniu? Ir kokį čia mano "džiaugsmą" saugosite, familiarūs ponai iš "Omniva"?

Anksčiau "Omniva" atsiųstos žinutės būdavo kitokios: "Sveiki! Jūs gavote siuntą ... į paštomatas, siuntėjas ... Paštomato adresas: ... Jūsų durelių kodas: ... Jūs galite grąžinti siuntą patogiausiame Jums paštomate per 14 dienas po siuntos gavimo. Jūsų siuntos grąžinimo kodas yra: ... Siuntos saugojimo terminas baigsis ... Norėdami sužinoti daugiau informacijos skambinkite mums ... arba apsilankykite mūsų svetainėje – ... Dėkojame, kad naudojatės Omniva paslaugomis! Jūsų, Omniva."

Niekaip nesuprantu, kur išgaravo ankstesnis mandagumas?

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Tiesa

Ponas jau neturi ka veikt tai kabinejasi prie dirbanciu zmoniu geda

Lina

Turbut pats idealas esate.Gerbkite kitus dirbancius siuo sunkiu metu. Nusileiskit ant zemes, dziaukites , kad dar isvis pristato norimas prekes.

Vaida

Nu tik nebukim tokie ponai zmones dirba skuba o cia matai zinutes nervuoja lietuvisku raidziu iesko bet vis tik suprantat kad jusu siuntinys atkeliaves taip kad pasiimkit ir dziaukites radot laika klaidas taisyt dirbanciu zmoniu gerbkit kitus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS