Kvailių niekas neapsaugos | Diena.lt

KVAILIŲ NIEKAS NEAPSAUGOS

Vakcinacijos nuo koronaviruso priešininkai, bandydami pateisinti sunkiai suprantamą savo elgesį, pateikia, jų žiniomis, esančius "faktus", kad vakcina nėra ištirta iki galo ir kad nuo jos sukeltų komplikacijų mirė neva ne vienas žmogus.

Dažniausiai tie jų "faktai" yra laužti iš piršto, grynas prasimanymas.

Bet net jei viskas, ką jie sako, būtų tiesa, tai nepaneigia vakcinos efektyvumo kovojant su pandemija.

Juk operuojant kokį nors apendicitą irgi pasitaiko mirčių atvejų.

Pasitaiko mirčių ir tarp gimdyvių, bet niekas nebando protestuoti, kad nereikia daryti operacijų, nereikia gimdyti ir panašiai.

Protestuoti reikėtų, jei atsakingos už žmonių sveikatą ir gyvybę tarnybos nesirūpintų žmonių apsauga.

Dabar dalis keistai mąstančių žmonių faktiškai protestuoja dėl to, kad medicinos tarnybos ir valdžia nori apsaugoti juos nuo baisaus viruso užkrato.

Labai gaila, jog dalis žmonių vaikšto dažnai formaliai medicinine kauke prisidengę burną ir pasmakrę, o juk reikia tą kaukę dėti tiek ant burnos, tiek ant nosies.

Pastaruoju metu nemalonu matyti ir tai, jog labai padažnėjo mėtomų kur papuola panaudotų kaukių. Tokie žmonės laiko sunkiu veiksmu išmesti tokią panaudotą kaukę ten, kur reikia, į šiukšlių dėžę.

Kodėl paskui visai svetimas žmogus turi rinkti tokių nesusipratėlių išmėtytas kaukes?

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

rubinsteinui

Kas ant kito sako tas ant saves pasisako. Ne kazin kiek pasikeite tie homo sovieticus :)

Anonimas

Ot tai padeda kovoje. Airijoj 93% skiepyti ir vistiek eina į lockdown nes neskiepyti kalti? UK 80% skiepyta ir kas dieną 50000 susirgusių. Statistika kaip penkių metų vaiko. Del 4000 numirusių po pirmos vakcinos tyla, jokių paaiškinimų. Dėl rado sukniubusi kas dieną po du po keturis irgi tyla. O paskui jūsų argumentai iš piršto laužti. Klounai

Lt

Koks čia klaunas parašė. Man atrodo pats netiki vakcinom kad kitiem aiškina kuom tikėti. Žmogau pasikiepyjai tau sakė neuzsikresi, neplatinsi, paskui sirgsi lengvai o dabar lengviau mirsi. Tai būk ramus ko čia panikuoji dėl kitų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS