Namų gyventojams – po mokestį | Diena.lt

NAMŲ GYVENTOJAMS – PO MOKESTĮ

Manau, kad jei daugiabučių gyventojams tenka mokėti už automobilio pastatymą savuose kiemuose, tai turėtų būti įvesta lygybė ir su privačių namų kvartaluose gyvenančiais žmonėmis.

Jie taip pat turėtų mokėti už statomas mašinas valstybei priklausančioje žemėje. Tai reikštų – ir gatvėje, prie savo namo.

Nors, skirtingai nei daugiabučiai namai, kiekvienas privatus namas turi kelis arus nuosavos žemės savo kieme.

Kiemai jų laisvi, o visos mašinos – gatvėje.

Gatvės yra teršiamos tepalais. Sunku net pravažiuoti pro šalį, nes kiekvienas namas turi po tris keturis automobilius, bet nemoka jokio mokesčio.

Siūlau rinkti pinigus už automobilius, kurie stovi valstybinėje žemėje, ir iš privačių namų gyventojų. Tai būtų kompensuojama daugiabučių namų gyventojams, nes jie tikrai neturi kitos išeities, kur statyti savo transportą.

Pastarieji nebeturi jokios galimybės kur nors pasistatyti savo automobilį. Nebėra ir automobilių stovėjimo aikštelių, kurių būdavo anksčiau.

Siūlau daugiabučių kvartalų gyventojams aktyviau kelti šiuos klausimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Ernestas.

Meluoja. Lietuvos Respublikos karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos Kauno teisėsauga, Darius Žukauskas, Mindaugas Baršys.

As

Ir taip mokam žemes mokesti sumąstė vėjus kažkokius. Greit už ora mokėsim

Vytautas

Vaikstom per purvus, salygatviai nutiesti i niekur. Atvaziuokit, praeikit .Isrinktieji, mes jus mylim.Birutes ir Rutu kiemas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS