Nepaskiepytieji – tikrai ne kvailiai | Diena.lt

NEPASKIEPYTIEJI – TIKRAI NE KVAILIAI

Nevisiškai sutinku su ponu Vytu, kuris išsakė nuomonę straipsnyje "Kvailių niekas neapsaugos" ("Klaipėda", 2021 11 17). Nelaikyčiau visų nesiskiepijančiųjų kvailiais.

Sakyčiau, tie žmonės yra patikėję nuogirdomis ar gandais, kad vakcinos nėra visiškai ištirtos ir nuo jų miršta žmonės, nors visi mokslininkai yra pateikę įrodymus dėl vakcinų patikimumo ir naudos.

Aš pastebėjau tai, jog klaidinga informacija yra patikėję kai kurių tautinių mažumų Lietuvos piliečiai. Aš pats sutinku nemažai rusų tautybės žmonių. Visi jie iki vieno tvirtina, kad bijo mirti nuo skiepų.

Labai guvi Lietuvoje ši klaidinga informacija, paimta iš neaiškių šaltinių.

Tikiu, kad didelis skaičius nepaskiepytųjų yra būtent šios tautinės mažumos. Reikėtų valdžiai ir visuomenininkams bendrauti su mažumų bendrijų atstovais, vedliais, kad jie prisidėtų prie išaiškinimo, informuojant apie skiepų naudą ir teisingumą.

Gali ir statistikos departamentas paskaičiuoti procentais pasiskiepijusių tautinių mažumų skaičių, ir bus aišku, kur labiausiai trūksta informacijos ar aiškinimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Anonimas

Žirinovskis rusų politikas buvo skiepytas 7 kartus ir mire nuo jų.Nera jokios sustiprinančios dozės,tiesiog bandymai vyksta, kaip su žiurkėmis.

nu

per metus vidutiniskai 3 dozes, 2022 metu pabaigoje, dauguma tures jau 6 dozes susileide.

Tiesa

Nuo skiepų tikrai labai daug zmoniu miršta.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS