Pralenkdami dar ir „pagazuokite“ | Diena.lt

PRALENKDAMI DAR IR „PAGAZUOKITE“

Nesu konfliktiškas žmogus, kaskart vis siekiantis ką nors pamokyti, tačiau kai kas jau daugybę metų siutina. Tai žmonių tamsumas ir bukumas.

Kiekvieną rytą visame mieste galima pamatyti suprakaitavusių žmonių, lakstančių gatvėse prie pat važiuojamosios dalies. Esą sportas – sveikata, dėl geresnės savijautos būtinai reikia kiekvieną rytą ir vakarą bėgioti.

Ir bėgioja. Net Liepų gatvėje, kur kasryt važiuoja tūkstančiai automobilių, suprantama, ir sunkiasvoriai. Oras užterštas, karšta, nėra kuo kvėpuoti, nes mašinų srautas didžiulis.

Tačiau tie bėgiotojai nesuvokia, kad jie kvėpuoja nuodais, o savo sveikatą taip darydami tik dar labiau žaloja. Gal čia tokia mada, noras pasirodyti, todėl lakstoma prie pat gatvės? Žinoma, su ausinėmis ir specialia apranga.

Todėl turiu pasiūlymą visiems vairuotojams mieste. Kai pamatote šalia važiuojamosios dalies bėgantį tokį kvailį, būtinai jį lenkdami dar ir „pagazuokite“ (paspauskite akceleratoriaus pedalą). Kuo labiau, kad žmogus gautų kuo daugiau išmetamųjų dujų, kurių taip ieško.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS