Šviesos ir šilumos denacifikacija | Diena.lt

ŠVIESOS IR ŠILUMOS DENACIFIKACIJA

Kai šių metų vasarį rusai užpuolė Ukrainą, Rusijos diktatorius don Kremlionė kažką vapėjo apie denacifikaciją, demilitarizaciją. Tai yra rusų marodieriai, samdyti recidyvistai ar šiaip kanibalai turėjo sunaikinti Ukrainoje fašistus ir jų ginkluotę.

Tik niekas pasaulyje nesuprato, kas yra tie fašistai Ukrainoje. Pavyzdžiui, Rusijos užsienio reikalų melagis Sieras Lavrovas nurodė: tai, kad Ukrainos prezidentas yra žydas, dar nereiškia, kad nėra nacis, nes, pasak, Rusijos diplomatijos šefo, didžiausi fašistai buvo žydai.

Paskui matėme, kad "fašistų irštvos" slepiasi Ukrainos miestų daugiabučiuose, teatruose, senelių prieglaudose, mokyklose, darželiuose, vaikų namuose ar tiesiog gimdymo skyriuose.

Tiesa, anksčiau, kai rusai subombarduodavo tokį "nacių lizdą", iškart apkaltindavo ukrainiečius. Esą ukrainiečiai padarė provokaciją norėdami apjuodinti šlovingas rusų armijos gretas arba oro gynyba pataikė į labai "tikslią" rusų raketą (100 metrų šen – 100 ten), kuri Velykų išvakarėse Odesoje pražudė 8 žmones, tarp jų 3 mėnesių kūdikį.

Dabar Rusijos diktatorius jau nebesidangsto "lavrovščina", o pripažįsta, kad dronais ir raketų likučiais, prasidedant šildymo sezonui, denacifikuoja ir demilitarizuoja Ukrainoje elektrines, katilines, tai yra ir šviesą, ir šilumą, o pakeliui – nėščias moteris.

Po 8 karo mėnesių paaiškėja, kad denacifikuoti, demilitarizuoti rusiškai reiškia sunaikinti Ukrainą kaip valstybę, o ukrainiečius – kaip tautą. Taigi iš tikrųjų Rusijos diktatorius Ukrainoje vykdo genocidą ir to jau nebeslepia.

Jau laikas ne tik įkurti tarptautinį tribunolą, bet ir paskelbti milijardo eurų vertės apdovanojimą už genocido vykdytojo – Rusijos Federacijos prezidento Vladimiro Putino – pristatymą į areštinę. Už tokią sumą Rusijos diktatorių susems net pats Ramzanas Kadyrovas su savo smogikais.

Gairės: karas Ukrainoje, Vladimiras Putinas, elektrinės, katilinės
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS