Už miesto pinigus – į kosmosą | Diena.lt

UŽ MIESTO PINIGUS – Į KOSMOSĄ

Tiesiog pribloškė žinia apie tai, kad Klaipėda už 20 mln. eurų ruošiasi statyti Ledo areną. Atrodė, kad tie valdiškų pinigų švaistymai pasibaigė, tačiau panašu, kad dar ne, nors vos ne kasdien girdėjome apie miestiečių pinigų švaistymo pabaigą, apie taupymą ir pan.

Tai kur čia tas taupymas, jei lengva ranka vėl norima palaidoti dvi dešimtis milijonų? O paskui juk dar tą areną reikės išlaikyti, mokėti algas dešimtims čia darbuotojų, aišku, vadovybei, mokėti už šildymą, vandenį.

Ar bent pagalvojo tie šio projekto pramušinėtojai, kokių sumų reikės už vandenį ledui paruošti? Ar „Klaipėdos vanduo“ yra pajėgi tiek jo tiekti? Kiek reikės elektros tam ledui sušaldyti ir kas už ją mokės? O mokės miestas. Tam, kad kai kas patenkintų savo miglotus interesus.

Gerai kažkas parašė komentaruose, kad pradžioje bus arena, paskui jau stadionas, o dar vėliau – kosmodromas. Gal laikas dabar sustoti, o ne laukti, kol kai kas už miesto pinigus užsimos kilti į kosmosą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nereikia

jokių arenų, atsipeikėkit, gal pirma tuoletų tegul atsiranda ir ne tik miesto centre, bet ir pietinėj miesto dalyje. Yra jau švyturio arena ir užteks.

petriukas

gal ne nuoledo arenos reiketu pradeti sporto komiteto vade Vaclovai

Komentarijus

Puiku! Taigi turime tiek talentingų ledo ritulininkų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS