Valdžia vėl pasityčiojo iš senjorų | Diena.lt

VALDŽIA VĖL PASITYČIOJO IŠ SENJORŲ

Perskaičiau A. Aleksėjūnaitės straipsnį "Senjorams draus vairuoti" ("Klaipėda", 2022 12 21) ir nutariau sureaguoti.

Ką dar sugalvos "pablūdusi" mūsų valdžia? Jau visko pridirbo, vos karo su Rusija nesukėlė, paprastą žmogų pavertė žemesniu už grindjuostę, įvedė mokestį už automobilius, privėlė su elektra, ruošiasi apkrauti naujais mokesčiais. Ir dar tyčiojasi iš rinkėjų.

Bjaurybės. Kito žodžio negaliu surasti. Patys sau algas dvigubai pasididino, o senoliams sugalvojo naują jungą, naujų įpareigojimų naštą. Juk žino, kad pagyvenę žmonės ir taip yra nuskurdę, turi sveikatos problemų, o čia dar reikės kas dveji metai vaikščioti į komisijas tam, kad vairuotojo pažymėjimas galiotų. Ir pinigus mokėti. Juk žmonės dės tą pažymėjimą į stalčių ir niekur nebevažiuos. Net į kapines per Visus šventuosius. To norite, valdantieji?

Tai begėdžių, visiškai nejautrių veikėjų valdžia, kuriai paprasti gyventojai yra niekas. Mes jiems – tuščia vieta. Juk ne jaunuoliai, o būtent pensininkai balsuoja aktyviausiai ir išrenka tą valdžią, kuri sau leidžia šitaip "atsidėkoti", tyčiodamasi iš pagyvenusių žmonių.

Pažiūrėkite statistiką, kokio amžiaus žmonės Lietuvoje dažniausiai sukelia avarijas. Ar tuo bent pasidomėjo tie, kurie sugalvojo šitą pasityčiojimą? Juk avarijas sukelia itin jauni, agresyvūs piliečiai, o ne seniai, kurie vairuoja atsargiai, nelaksto ir kelyje elgiasi dėmesingai.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

varnas

juk iš kur ims pinigu savo algoms kelti seimo fanai ir žiūrim ką turim, rinkome o dabar iš mūsų tičuojasi lunatikai juk ar kada nors ar buvo seime padorus išrinkti juk buldozeriu stumdesi ir mergos dabar buldozeriu stumdo meluoja iš vien geroves valstybe kuria, mūsų prezidentas ,bet kad užkurtu pirti times fanatikams ir lieptu lipt žemin ,to nera juk varna varnai akis nedrasko, 31metu mūsų seimo hebros viskas yra išgriauta sunaikinta ir ignalinos eletrinė kuri buvo viena iš visu kitu aplinkiniu pati atominė geruaisa ir dirbti turėjo iki 2028metu, ir mūsų gyventojams nereiktu duju viskas galėjo eiti tik elektros vorele,,,juk viskas turtas iš letuvos iškeliavo, išvoge,nualino ir milijojieriais tapo, o mes kurapatos inkile sėdim ir vaitojame, pesnijas nuo nosies gaudami, kur matyta patys paskutinei vietoj europoj ir pasaulio ubagino, ir sako pas mus ne komusistynis šeriku ir komisiniu rubu apvilkimas , iš vieno podo po samti pilsto nabagams, gerove semia

Agnė

Ką norėsim tą darysim maždaug taip pasakė taip ir yra reikia galvoti prieš renkant

Puikiai

prisimenu dabartinius pensininkas, kai jie buvo jauni....Tyčiojosi iš mūsų mažų, vaikų, skriaudė mus, mušė, o dabar virkauja, kad lazda atsisuko antru galu... Kaip šauket, taip ir atsiliepiama...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS