Valdžiai: patys tikrinkitės sveikatą | Diena.lt

VALDŽIAI: PATYS TIKRINKITĖS SVEIKATĄ

Noriu pasisakyti dėl senjorų diskriminacijos. Sveikatos pažyma visiems iki šiol galiojo 10 metų. Tiek laiko galiojo ir tos pažymos pagrindu gautas naujas vairuotojo pažymėjimas.

Gal kas nors galėtų atsakyti, kas čia sugalvojo, kad pensininkams dabar reikės tikrintis sveikatą kas dvejus metus? Kokia to gudruolio pavardė? Kaip jis atrodo? O gal čia kokia nors partija parodė "iniciatyvą"? Juk jie sostinėje neturi ką veikti, todėl prisigalvoja visokių reformų, kurios niekam nereikalingos.

Ar tas žmogus arba tie partiniai bent žino, kaip sunku patekti pas gydytoją? Ar žino, kiek žmogus turi patirti išlaidų, kad gautų tą pažymą? 28 eurai kainuoja, parazitai jūs!

Pranešama, kad atėjus 2024 m. vairuotojo pažymėjimas automatiškai nustos galioti. Tačiau, pavyzdžiui, mano pažymėjimas galioja iki 2025 m. balandžio, taip jame įrašyta ir su tokiu terminu jis buvo man išduotas "Regitros" valstybės vardu. Ar reikėtų suprasti, kad valstybės įsipareigojimas jau nieko nebereiškia, nes tas galiojimas bus sustabdytas, kaip pranešta, "automatiškai"?

Čia kaip statybos leidimas Neringoje – išdavė, bet po kelerių metų anuliavo, todėl tenka pastatus griauti.

Kada baigsis šitas "bardakas" valstybėje, kai kairė nežino, ką daro dešinė? Kiek galima tyčiotis iš gyventojų? Juk Lietuvoje yra 200 tūkst. pagyvenusiųjų, turinčių teisę vairuoti. Ar valdžia bent suvokia, kiek žmonių visa tai palies? Matyt, nutarta mirtinai užgrūsti poliklinikas senoliais ir sykiu dar pasipinigauti. Ne pirmas kartas.

Turėčiau ir aš pasiūlymą visiems, kas ketveri metai einantiems į valdžią. Jie taip pat kiekvienąkart eidami į rinkimus privalėtų pasitikrinti psichinę sveikatą, kad baigtų vienąkart daryti nesąmones.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Rr

Fasistine nusikalteliu chunta

Būtinai visiems kandidatamas

į vietines tarybas ir į seimą turi būti privaloma psichikos patikra. Taip pat patikra dėl narkotikų vartojimo.

Kada bus privaloma

Psichiatro pażyma seimo nariams?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS