Vietoj gerovės – fašizmas | Diena.lt

VIETOJ GEROVĖS – FAŠIZMAS

Po žudynių Bučoje Kremlius jau viešai paskelbė ukrainiečių išnaikinimo, t. y. šios tautos genocido, programą.

"Pasyvūs nacistai, nacizmo talkininkai yra didelė dalis (Ukrainos) liaudies masių. Todėl denacifikacija neišvengiamai bus ir deukranizacija – atsisakymas nuo istorinėse Mažosios ir Naujosios Rusios teritorijose gyvenančių žmonių tapatybėse dirbtinai išpūsto etninio komponento", – sakoma valstybinės agentūros "RIA novosti" straipsnyje "Ką Rusija turi padaryti su Ukraina?".

Dar keletas tos pačios rašliavos postulatų.

"Nuo nacizmo išvaduotai teritorijai Ukrainos vardas negali būti išsaugotas. Ukrainos denacifikacija – tai ir neišvengiama jos deeuropizacija. Ukrainietiškumas – dirbtina antirusiška konstrukcija, neturinti savo civilizacinio turinio."

"Banderoviška viršūnė turi būti likviduota, jos perauklėjimas neįmanomas. O socialinė pelkė, kuri ją aktyviai ir pasyviai, veiksmais ir neveiklumu palaikė, privalo patirti karo sunkumus, išmokti išgyventą patirtį kaip istorinę pamoką ir išpirkti savo kaltę."

"Denacifikacijos laikotarpis niekaip negali būti trumpesnis nei viena karta, kuri turi gimti, užaugti ir subręsti denacifikacijos sąlygomis."

Tai rašoma balandžio 3-iosios "RIA novosti" vedamajame straipsnyje. Tikra A.Hitlerio laikų fašistinė programa.

Kas gi "denacifikuos" ir naujai išauklės "išlaisvintą" Ukrainą? Aišku, didžioji Rusija. Tačiau kaip ji tai padarys, nėra aišku, nes jos pačios galimybės jau baigiasi dėl Vakarų sankcijų. Nebėra ne tik kai kurių maisto produktų, buities ir ūkio daiktų, nebėra ir automobilių detalių, pirmiausia padangų, kurių gamintojai paliko "didžiąją šalį". Gyventojai, kaip tarybiniais laikais, naktimis jau vagia ratus nuo prie daugiabučių paliktų automobilių. Tai byloja socialiniuose tinkluose skelbiamos nuotraukos ir skundai.

Anksčiau lėktuvai iš daugybės Rusijos oro uostų skraidė į visas pasaulio šalis. Tačiau dabar teskrenda į Stambulą, Antaliją ir Dušanbę. Labai platūs laukia šio sezono kelionių maršrutai. Kai tik baigs galioti ES vizos, rusai nei per Turkiją, nei per Indiją ar Vietnamą nebegalės atkeliauti į Europą. Teks vykti į Kislovodską ir taip numylėtą Krymą. Labai gaila, kad taip atsitiko su didžiausią teritoriją ir durniausią, o dabar ir kruviniausią valdžią turinčia valstybe. Rusijos laukia tamsi kaip naktis Šiaurės Korėjos ateitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

>>>O pasitaikytum tu

po ranka, dvasna...

>>>>psicholui

pasitaikytum po ranka,putinoidine utėle.

Anonimas

Kariauja ne tik Ukrainoje,kodėl toks dėmesis jai.Nieko nepadarysi ,derybos buvo galėjo išvengti karo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS