Demokratijos ribos | Diena.lt

DEMOKRATIJOS RIBOS

Plykstelėjo ir nutilo. Kalba – apie pribloškiančią žinią dėl Latvijai atstovaujančios Europos Parlamento narės T. Ždanokos nedviprasmiško flirto su valstybės-teroristės specialiosiomis tarnybomis.

Latvių, estų ir leidinio „The Insider“ žurnalistų atliktas tyrimas patvirtino įtarimus, kad europarlamentarė T. Ždanoka mažiausiai 20 metų bendradarbiauja su FSB, susirašinėja su jų atstovais, teikia ataskaitas ir galbūt net gauna finansavimą prorusiškiems renginiams.

Neregėtas skandalas Senojo žemyno demokratijos širdyje – Europos Parlamente – Rusijos šnipė ir tuo didžiuojasi! Tik kas toliau po šios negarbės? Ogi nieko, nes lygybe ir laisve veikti nuo seniausių laikų grįsta visa Vakarų demokratija.

Neregėtas skandalas Senojo žemyno demokratijos širdyje – Europos Parlamente – Rusijos šnipė ir tuo didžiuojasi!

Todėl nusikaltimą daranti, net už rankos pagauta iki širdies gelmių Vakarų nepakenčianti ponia ir šį kartą pasipurtė it višta, išlipusi iš balos, ir toliau darys tą patį, toliau už ES mokesčių mokėtojų pinigus tyčiosis iš mūsų visų, kenkdama tiems, kurie ją maitina, o Kremliaus urviniai kikens sau į saują iš kvailių europiečių ir dar kvailesnės jų demokratijos.

Jau po ponios kelionės į Krymo „referendumą“ 2014-aisiais (apmokėtos ES lėšomis!), kur ji dalyvavo „tarptautinio stebėtojo“ teisėmis, Europos Parlamente turėjo būti padarytos tam tikros išvados ir veiksmai.

Vis dėlto pabartoji T. Ždanoka tuomet skambiai atsikirto kritikams (esą ji daranti tai, ko nori jos rinkėjai) ir toliau sėdi Briuselyje, gaudama tokią algą per mėnesį, kiek daugybė ES piliečių neuždirba nė per metus. Štai tokia yra Vakarų demokratija, kelianti nevaldomą juoką anapus geležinės uždangos.

Tik labai norėtųsi tikėti, kad bent šiuo atveju demokratinės tolerancijos ribos jau yra pasiektos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Po šimts

Nūūūū, braliukai, nejuokinkit senutės Europos.

D.

Tarp Lietuvai atstovaujančių ES parlamento narių taip pat tokių yra.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS